Αλεξάντρια Οκάσιο - Κορτέζ: Οδηγεί Tesla 35.000 δολαρίων και πάρκαρε παράνομα σε δρόμο της Ουάσινγκτον

Αλεξάντρια Οκάσιο - Κορτέζ: Οδηγεί Tesla 35.000 δολαρίων και πάρκαρε παράνομα σε δρόμο της Ουάσινγκτον

Μέχρι στιγμής η 31χρονη σοσιαλίστρια γερουσιαστής δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο

tesla-aoc
Γνωστή και με τα αρχικά «AOC», η 31χρονη γερουσιαστής με το κόμμα των Δημοκρατικών, Αλεξάντρια Οκάσιο Κορτέζ, έχει αδυναμία όχι μόνο στο επώνυμο ντύσιμο αλλά και στα ακριβά αυτοκίνητα.

Τον νεαρότερο σε ηλικία μέλος του αμερικανικού Κογκρέσου φέρεται να μην έδωσε έδωσε το καλό παράδειγμα στους συμπολίτες της. Το νέο της απόκτημα, ένα λευκό Tesla, εθεάθη παρκαρισμένο παράνομα σε δρόμο της Ουάσινγκτον, σύμφωνα με άρθρο της ιστοσελίδας «Washington Free Bacon».

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», η Σοσιαλίστρια Κορτέζ αγόρασε το πρώτο της ηλεκτρικό αυτοκίνητο το 2020, όταν η πανδημία της νόσου Covid-19 την δυσκόλεψε στις μετακινήσεις της με τα δημόσια μέσα μεταφοράς.

Τον τελευταίο χρόνο, η Κορτέζ -γεννημένη στο Μπρονξ και με καταγωγή από το Πουέρτο Ρίκο- οδηγεί ένα Tesla «Model 3», το οποίο όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Washington Free Bacon» ήταν σταθμευμένο παράνομα έξω από το κατάστημα «Whole Foods» κοντά στην πολυτελή πολυκατοικία της στην Ουάσινγκτον. Μέχρι στιγμής, εκπρόσωπός της δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο, όπως επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα.

Τον Οκτώβριο του 2020, η Kορτέζ είχε αποκαλύψει ότι αγόρασε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο χωρίς να προβεί σε περισσότερες λεπτομέρειες. Ήθελε, όπως είπε, να αποφύγει, τις μετακινήσεις της από Νέα Υόρκη σε Ουάσινγκτον με τις δημόσιες συγκοινωνίες λόγω Covid. Το συγκεκριμένο μοντέλο του αυτοκινήτου που έχει επιλέξει είναι ειδικά σχεδιασμένο για μεγάλες αποστάσεις.

Οι ετήσιες οικονομικές απολαβές της ως γερουσιαστής στο Κογκρέσο, ανέρχονται σε 174 χιλιάδες δολάρια, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα. Υπήρξαν πάντως πολλοί χρήστες στο Διαδίκτυο που έσπευσαν να εκφράσουν την δυσάρεστη έκπληξή τους όχι για το παράνομο παρκάρισμα αλλά για την ακριβή αγορά της Σοσιαλίστριας Κορτέζ.

Η 31χρονη γερουσιαστής έχει δηλώσει κατά καιρούς για τους δισεκατομμυριούχους, όπως το αφεντικό της Tesla, ότι είναι «αποτυχία της πολιτικής» καθώς βγάζουν χρήματα από φοροαπαλλαγές που δικαιούνται λαμβάνοντας δάνεια με χαμηλό επιτόκιο.

Ειδήσεις σήμερα:

Αναδρομικά κληρονόμων: Εκκρεμούν 4.130 περιπτώσεις - Πότε καταβάλλονται

Ηράκλειο: Επιπλοκές στην υγεία της 44χρονης που νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ - Παρουσίασε εγκεφαλική αιμορραγία

Σκύλοι ανιχνευτές σταμάτησαν παράνομες μεταφορές 170.000€
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης