Ο Ζελένσκι καλεί τον Πούτιν να συναντηθούν για ειρηνευτικές συνομιλίες
Το μήνυμα που έστειλε ο Ουκρανός πρόεδρος
Ο Ουκρανός πρόεδρος, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, κάλεσε σήμερα τον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντίμιρ Πούτιν, να συναντηθούν στην εμπόλεμη ζώνη, στην ανατολική Ουκρανία, για συνομιλίες προκειμένου να τερματιστεί η σύγκρουση.
«Κύριε Πούτιν! Είμαι έτοιμος να πάω ακόμη πιο πέρα και να σας προσκαλέσω να με συναντήσετε σε οποιαδήποτε περιοχή του ουκρανικού Ντονμπάς, όπου συνεχίζεται ο πόλεμος», ανέφερε ο Ζελένσκι σε διάγγελμά του προς το έθνος που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ουκρανικής προεδρίας σήμερα το βράδυ.
Σύμφωνα με την εκπρόσωπο του Ουκρανού προέδρου, η Ρωσία έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 40.000 στρατιώτες στα σύνορα με την ανατολική Ουκρανία και περισσότερους από 40.000 στρατιώτες στην Κριμαία.
Ένα νέο κεφάλαιο στην ελληνική ψυχαγωγία γράφεται με πρωταγωνιστές που γνωρίζουν καλά πώς να μετατρέπουν τη διασκέδαση σε εμπειρία: Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο όμιλος ΜΚ Group (Μαροσούλη - Κοταρίδη) ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους σε μια συνεργασία με πολλαπλές διαστάσεις.