Η κυβέρνηση του προέδρου Τζο Μπάιντεν θα επανεξετάσει την πολιτική των ΗΠΑ για την Κούβα, ανέφερε σήμερα ο Λευκός Οίκος, καθώς ο τέως πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κατέστησε αυστηρότερο το αμερικανικό εμπορικό εμπάργκο στη νησιωτική χώρα και επανέφερε την Κούβα στον αμερικανικό κατάλογο των κρατών-χορηγών της τρομοκρατίας.
«Η πολιτική μας απέναντι στην Κούβαδιέπεται από δύο αρχές. Πρώτον, στήριξη της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων - που θα βρίσκεται στον πυρήνα των προσπαθειών μας.
Δεύτερον, οι Αμερικανοί, ειδικά οι Κουβανοί Αμερικανοί, είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές για την ελευθερία στην Κούβα. Οπότε θα επανεξετάσει τις πολιτικές της κυβέρνησης Τραμπ», τόνισε η εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας, Τζεν Ψάκι.
Εδώ και δεκαετίες η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας μετατρέποντας τις καθημερινές αγορές σε μια ολοκληρωμένη καταναλωτική εμπειρία.
Στην Παλαιόχωρα Χανίων, το BEYOND Luxury Retreat εισάγει μια σπάνια καινοτομία στην ελληνική φιλοξενία, δημιουργώντας αυτόνομο κτίριο διαμονής προσωπικού στο κέντρο του συγκροτήματος, με ίδια θέα και ποιότητα χώρου με τους φιλοξενούμενους!