Κορωνοϊός: Ο Καναδάςενέκρινε το εμβόλιο της Pfizer
«Πράσινο φως» για να ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί των πολιτών την επόμενη εβδομάδα έδωσε ο Καναδάς - Το εμβόλιο είχε ήδη εγκριθεί σε Βρετανία και Μπαχρέιν
Ο Καναδάς ενέκρινε το εμβόλιο της Pfizerγια τον κορωνοϊό δίνοντας το «πράσινο φως» για να ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί πολιτών την επόμενη εβδομάδα.
Η μεγάλη χώρα της Βόρειας Αμερικής είναι η 3η χώρα που εγκρίνει το εμβόλιο της Pfizer, μετά τη Βρετανία και το Μπαχρέιν.
Ο ομοσπονδιακός οργανισμός υγείας Health Canada έκρινε ότι το εμβόλιο είναι αποτελεσματικό και ασφαλές για χρήση σε Καναδούς, συνεπώς αναμένεται να αρχίσει η διαδικασία χορήγησης του.
«Οι Καναδοί μπορούν να αισθάνονται σίγουροι ότι η διαδικασία έγκρισης ήταν αυστηρή και ότι διαθέτουμε ισχυρά συστήματα παρακολούθησης», ανέφερε σε δήλωση η κυβερνητική υπηρεσία.
Ο Καναδάς έχει παραγγείλει συνολικά 6 εκατομμύρια δόσεις από την Pfizer.
Τη Δευτέρα, ο πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό είπε ότι οι πρώτες δόσεις του εμβολίου Pfizer θα φτάσουν σε 14 καναδικά κέντρα διανομής την επόμενη εβδομάδα.
Προς το παρόν, η καναδική ρυθμιστική αρχή ενέκρινε το εμβόλιο μόνο για άτομα άνω των 16 ετών και περιμένει περαιτέρω δεδομένα από την Pfizer προτού τα εγκρίνει για παιδιά.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς