Βίντεο-ντοκουμέντο από την Τρίερ: Το τζιπ περνά με ιλιγγιώδη ταχύτητα και πέφτει πάνω στους πεζούς
Δείτε τη διαδρομή του οχήματος ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν πέσει πάνω στους πεζούς
Δύο Έλληνες, ο Γιώργος Κομπιλίρης και η μόλις 8 εβδομάδων κορούλα του ήταν ανάμεσα στους πέντε νεκρούς που άφησε πίσω του ο διαταραγμένος και μεθυσμένος οδηγός στην πόλη Τρίερ, παρασύροντας με το αυτοκίνητό του ανθρώπους που περπατούσαν αμέριμνοι στο πεζοδρόμιο.
Η στιγμή που το τζιπάκι του μεθυσμένου πέφτει πάνω στους πεζούς, ξύπνησε μνήμες από τις επιθέσεις των τζιχαντιστών τόσο στη Γερμανία, όσο και στη Γαλλία. Αυτή τη φορά, όμως, δεν ήταν μία τρομοκρατική ενέργεια, αλλά μία αδιανόητη τρέλα, νεός διαταραγμένου ανθρώπου.
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή που το τζιπάκι περνά με ιλιγγιώδη ταχύτητα, ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν πέσει πάνω στους πεζούς.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.