Μερικοί άνθρωποι επιδόθηκαν στη μαγειρική ή στη ζαχαροπλαστική την περίοδο του αποκλεισμού λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, η Μισέλ Ομπάμαάρχισε να πλέκει.
Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ στράφηκε στο διαδίκτυο για να μάθει πώς, αλλά χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο για να συνομιλήσει με άλλες πλέκτριες.
«Έχω πλέξει μια κουβέρτα, πέντε κασκόλ, τρεις μπλούζες, μερικά καπέλα για τον Μπάρακ και μόλις τελείωσα το πρώτο μου ζευγάρι γάντια για τη Μάλια» είπε η Μισέλ Ομπάμα στο «The Rachel Ray Show». «Το ένα είναι διπλάσιο από το άλλο» σημείωσε.
Στη συνέχεια μίλησε για τη διαδικτυακή κοινότητα στην οποία συμμετέχει.
«Δεν ξέρουν ότι είμαι στην κοινότητα πλεξίματος, επειδή δεν χρησιμοποιώ το πραγματικό μου όνομα, αλλά έχω κάποιους, ξέρετε, καθοδηγητές για να αγοράζω τα νήματα και τα μοτίβα μου και όλα αυτά» πρόσθεσε.
Η Μισέλ Ομπάμα μίλησε επίσης για το πώς η οικογένειά της αντιμετώπισε την αυτο-απομόνωση.
«Η καραντίνα ξεκίνησε τόσο υπέροχα. Υπήρχε η πρώτη φάση όταν ήμασταν όλοι μαζί, και χωρίζαμε και ήμασταν πάλι μαζί… τότε περίπου τον Ιούνιο, όλη αυτή η μαγεία άρχισε να ξεθωριάζει» πρόσθεσε γελώντας.
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.