Ο Μπόρις Τζόνσον νιώθει «περισσότερο σε φόρμα» μετά τη δίαιτα

Ο Μπόρις Τζόνσον νιώθει «περισσότερο σε φόρμα» μετά τη δίαιτα

Η περιπέτεια με τον κορωνοϊό χτύπησε «καμπανάκι» στον Μπόρις Τζόνσον που έκανε αλλαγές στη διατροφή του – Αισθάνεται πολύ καλύτερα μετά την απώλεια των κιλών -Παραμένουν τα ερωτήματα για την υγεία του

boris_johnson_1
«Περισσότερο σε φόρμα» νιώθει ο Μπόρις Τζόνσον, λόγω της δίαιτας που ακολούθησε μετά την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό.

Ο 56χρονος Βρετανός πρωθυπουργός παρέμεινε τρεις νύχτες στη μονάδα εντατικής θεραπείας τον Απρίλιο, όταν προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό. Μάλιστα, ακόμη παραμένουν ερωτήματα για τις επιπτώσεις της ασθένειας στην υγεία του.

«Νιώθω περισσότερο σε φόρμα» σε σύγκριση με το παρελθόν, διαβεβαίωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός, απαντώντας στο ερώτημα ενός δημοσιογράφου σχετικά με την κατάσταση της υγείας του, έπειτα από μια ομιλία που εκφώνησε για την εκπαίδευση.

«Όταν έχεις φθάσει ένα βάρος περίπου 111 κιλών, όπως εγώ είχα, για ύψος περίπου 1,78 μέτρο, είναι ίσως καλή ιδέα να χάσεις βάρος, αυτό έκανα εγώ. Και αισθάνομαι πολύ καλύτερα», σημείωσε.

Ένας άνδρας με το βάρος και το ύψος, που ανέφερε ο Μπόρις Τζόνσον, θα είχε δείκτη σώματος 34,9 και θα θεωρείτο υπέρβαρος, σύμφωνα με τη Δημόσια Υπηρεσία Υγείας της Βρετανίας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπόρις Τζόνσον καυχιέται ότι η υγεία του βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Είχε μάλιστα κάνει και κάμψεις μπροστά σε δημοσιογράφους για να αποδείξει τη φυσική του φόρμα. Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός τον κατέγραψε ενώ έτρεχε μαζί με έναν προπονητή στο πάρκο Σεντ Τζέιμς, κοντά στην Ντάουνινγκ Στριτ.

Ειδήσεις σήμερα:

Κρας τεστ δύο υποψηφίων: Ο Τραμπ «εξαφανίζει» τον Μπάιντεν σε... Twitter και Instagram

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: Σύντομα η καταβολή των αποζημιώσεων στους δικαιούχους της Marfin

Ενισχύονται με 892 προσλήψεις-εξπρές ΕΟΔΥ και Πολιτική Προστασία στη «μάχη» κατά του κορωνοϊού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης