Η Τουρκία ξεπέρασε το όριο των 5.000 θανάτων από τον νέο κορωνοϊό με τους 27 νέους θανάτους που ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας, Φαχρετίν Κοτσά.
Η πανδημία της Covid-19 έχει οδηγήσει σε θάνατο συνολικά 5.001 ανθρώπους μεταξύ των 190.165 κρουσμάτων που εντοπίστηκαν στην Τουρκία, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό που έδωσε στη δημοσιότητα ο υπουργός Κοτσά.
Για την ανάκαμψη της οικονομίας, ηΤουρκίαάρχισε τις τελευταίες εβδομάδες να αίρει περισσότερα από τα μέτρα που είχαν ληφθεί για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού.
Ωστόσο, στα μέσα Ιουνίου, ο ημερήσιος αριθμός κρουσμάτων διπλασιάστηκε σε σύγκριση με τις αρχές του μήνα με περίπου 1.500 νέες μολύνσεις ανά ημέρα. Ο Κοτσά προειδοποίησε έπειτα τους συμπολίτες του να μην παραμελήσουν τον αγώνα κατά της πανδημίας.
Για να αποτρέψουν αυτήν την αύξηση, οι τουρκικές αρχές κατέστησαν στις 17 Ιουνίου υποχρεωτική τη χρήση μάσκας σε δημόσιους χώρους σε πολλές πόλεις, ιδίως στην Κωνσταντινούπολη και την Άγκυρα, τις δύο μεγαλύτερες στη χώρα.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Δεν είναι τυχαίο ότι από τους πρώτους που φόρεσαν τη νέα συλλογή Nike Swim SS26 βρίσκονται άνθρωποι με εντελώς διαφορετικές διαδρομές, αλλά με έναν κοινό παρονομαστή: μια αυθεντική σχέση με το νερό.