Ουάσινγκτον και Μόσχα συμφώνησαν να ξεκινήσουν συνομιλίες για τα πυρηνικά όπλα
Η είδηση έγινε γνωστή από ανάρτηση στο Twitter του Αμερικανού ειδικού απεσταλμένου για τον έλεγχο των εξοπλισμών
Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ρωσία συμφώνησαν για τον χρόνο και τον τόπο όπου θα γίνουν οι διαπραγματεύσεις για τα πυρηνικά όπλα τους, εντός του Ιουνίου και προσκάλεσαν την Κίνα να συμμετάσχει, ανέφερε σήμερα με ανάρτησή του στο Twitter ο Αμερικανός ειδικός απεσταλμένος για τον έλεγχο των εξοπλισμών, Μάρσαλ Μπίλινγκσλι.
«Σήμερα συμφωνήσαμε με τον Ρώσο υφυπουργό Εξωτερικών (Σεργκέι) Ριάμπκοφ για τον χρόνο και τον τόπο των πυρηνικών διαπραγματεύσεων, τον Ιούνιο. Προσκλήθηκε επίσης η Κίνα», ανέφερε ο Μπίλινγκσλι, προσθέτοντας: «Θα εμφανιστεί η Κίνα και θα διαπραγματευτεί καλή τη πίστει;».
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.