Ενδιαφέρον Ολυμπιακού για τους Σελμάνι και Μπουά

Ενδιαφέρον Ολυμπιακού για τους Σελμάνι και Μπουά

Πληροφορίες από το εξωτερικό θέλουν τον Ολυμπιακό να έχει κάνει προτάσεις για να αποκτήσει τον γκολκίπερ της τουρκικής Μενέμενσπορ, Γκεντιάν Σελμάνι, αλλά και τον μεσοεπιθετικό Κέβιν Μπουά που μένει ελεύθερος

Kevin-Bua-660x330
Σύμφωνα με την «Hurriyet» ο Ολυμπιακός είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 21χρονου διεθνούς Αλβανού τερματοφύλακα της τουρκικής Μενεμένσπορ, Γκεντιάν Σελμάνι.

Όχι μόνο ενδιαφέρεται αλλά φέρεται ήδη να έχει κάνει και κρούση. Η Μενεμένσπορ είναι η ομάδα Β' κατηγορίας που έχει ζητήσει από τον Ολυμπιακό τον Τσούμιτς με δανεισμό. Ο Σελμάνι, που είναι κίπερ ο οποίος έχει βάλει και γκολ στην καριέρα του, ήταν παίκτης - κλειδί φέτος για την ομάδα του.

Η «Hurriyet» σημειώνει πως έχει δεχθεί προσφορές από την Ιταλία, την Ελλάδα, τη Ρωσία και την Ουκρανία. Ειδικότερα από Μπολόνια, Ολυμπιακό, Σπαρτάκ Μόσχας, Κράσνονταρ και Ζόρια (Ουκρανία).

Επίσης πρόταση για την απόκτηση του Κέβιν Μπουά κατέθεσε ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με δημοσίευμα της ελβετικής εφημερίδας «Blick». Οι «ερυθρόλευκοι» προσέφεραν περίπου 570.000 ευρώ για την απόκτηση του 26χρονου μεσοεπιθετικού (παίζει στα άκρα, επιτελικός αλλά και πιο προωθημένος ενώ έχει και ισπανικό διαβατήριο), για τον οποίο ενδιαφέρονται επίσης η Μπεσίκτας και η Νυρεμβέργη. Την φετινή σεζόν έχει σημειώσει δέκα γκολ και οκτώ ασίστ σε 29 αγωνιστικές και ενώ το συμβόλαιό του με τη Βασιλεία ολοκληρώνεται τον Ιούνιο.

Kevin Bua FC BASEL (2019)


Gentian Selmani - Highlights [HD]

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Δείτε το ντοκιμαντέρ «Παύλος Γιαννακόπουλος: Ο Παναθηναϊκός μου»

Κορωνοϊός: Το αδιαχώρητο στη λαϊκή αγορά στο Παγκράτι - «Διαλύει» τον κόσμο η αστυνομία

Κρούσματα κορωνοϊού-Σωτήρης Τσιόδρας: 17 νέα κρούσματα - 2.224 στο σύνολο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης