Ολυμπιακός: Φαβορί ο Μασούρας για τον αγώνα με τη Γουλβς

Ολυμπιακός: Φαβορί ο Μασούρας για τον αγώνα με τη Γουλβς

Ο Έλληνας εξτρέμ φαίνεται πως θα κερδίσει την τελευταία θέση της ενδεκάδας που «παιζόταν» για τον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού με τη Γουλβς στο - άδειο λόγω κορονοϊού – Καραϊσκάκη

masouras-martins-olympiakos
Η διεξαγωγή του αγώνα με τη Γουλβς χωρίς τους οπαδούς της ομάδας μονοπώλησε τις συζητήσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών και του προπονητικού επιτελείου του Ολυμπιακού.

Ο Πέδρο Μαρτίνς προσπάθησε να τους προετοιμάσει ψυχολογικά, αφού δεν πίστευε ότι θα υπάρξει ανατροπή στην απόφαση που είχε λάβει η ελληνική Κυβέρνηση για διεξαγωγή κάθε αθλητικής δραστηριότητας στην Ελλάδα κεκλεισμένων των θυρών.

Από την πλευρά τους, οι παίκτες φάνηκαν ξενερωμένοι με τη συγκεκριμένη εξέλιξη, αλλά αντιλαμβάνονται πλήρως πως η συγκεκριμένη εξέλιξη αφορά λόγους υγείας.

Σίγουρα ο Ολυμπιακός χάνει το δυνατό του «όπλο», σε ένα κρίσιμο ματς, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που θα κληθεί να δώσει κάποιο παιχνίδι χωρίς να έχει τους οπαδούς στις εξέδρες του Καραϊσκάκη.

Οι προηγούμενοι αγώνες τη φετινή σεζόν ήταν με τον Παναθηναϊκόυ και την ΑΕΛ στις αρχές του έτους.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, όπως ήταν γνωστό, ο κ. Μαρτίνς φαίνεται πως έχει ένα δίλημμα για το ένα άκρο της επίθεσης. «Μασούρας ή Ραντζέλοβιτς;» φαίνεται πως σκέφτεται ο Πορτογάλος τεχνικός, με τον Έλληνα εξτρέμ να προβάλλει αυτή τη στιγμή ως φαβορί να ξεκινήσει απέναντι στους «λύκους».

Οι υπόλοιποι δέκα αναμένεται να είναι οι Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Τσιμίκας, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Οριστικά χωρίς κόσμο το παιχνίδι Ολυμπιακός-Γουλβς για το Europa League

Ολυμπιακός, Europa League: Ο Μαρτίνς «δείχνει» την 11αδα για το ματς με τη Γουλβς

Κορωνοϊός: Πρώτο κρούσμα στο Γουλβερχάμπτον - Σενάριο για Γουλβς-Ολυμπιακός χωρίς θεατές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης