Ολυμπιακός: Ο Βαλμπουενά υπέγραψε έως το 2021

Ολυμπιακός: Ο Βαλμπουενά υπέγραψε έως το 2021

Ο Ματιέ Βαλμπουενά θα είναι κάτοικος Πειραιά για άλλον έναν χρόνο, με τον Γάλλο να επεκτείνει την συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, με τις υπογραφές του νέου του συμβολαίου

valbuena554
Στα 35 του χρόνια, ο Ματιέ Βαλμπουενά, διανύει δεύτερη νιότη αποδεικνύοντας πως η... μπάλα χρόνια δεν κοιτά! Ο Γάλλος είναι αυτήν τη στιγμή ο κορυφαίος σε ασίστ στο πρωτάθλημα κι ο πρώτος στην Ευρώπη για το πρώτο δίμηνο του 2020! Γεμάτος όρεξη, φιλοδοξία, ενέργεια, πάθος, σαν να πρόκειται για έναν νεαρό ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που προσπαθεί τώρα να χτίσει τα σκαλοπάτια της καριέρας του.

Στο Λιμάνι... τρίβουν τα χέρια τους για λογαριασμό τους και λογικό ήταν να τον ανταμείψουν με νέο συμβόλαιο!

Ετσι, οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους για ακόμη ένα έτος. Την Πέμπτη έπεσαν και οι υπογραφές ενώ ο Βαλμπουενά δέχθηκε σχεδόν αμέσως τους όρους, δίχως να εγείρει οποιαδήποτε ένσταση επί των οικονομικών θεμάτων. Πάντως ο Ολυμπιακός και ο Βαλμπουενά συμφώνησαν να μπουν μπόνους στο συμβόλαιο του Γάλλου. Μπόνους διαφόρων ειδών όπως επίτευξης στόχων, συμμετοχών, Champions League και προσωπικών επιτευμάτων. Μια σειρά από μπόνους για να μπορεί να έχει πιο καλές απολαβές.

Ο Γάλλος αρτίστας σπάει όλα τα κοντέρ

Με βάση τα στοιχεία που είναι διαθέσιμα στο Transfermarkt ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι πρώτος σε ασίστ μέσα στο πρώτο δίμηνο και... κάτι στο 2020. Ο Γάλλος δημιουργικός μέσος του Ολυμπιακού έχει 8 ασίστ σε 10 αγώνες στο 2020. Μια λιγότερη έχει ο Άνχελ Ντι Μαρία, με επτά, ενώ «συναντάμε» επτά ποδοσφαιριστές, που έχουν από έξι, στην τρίτη θέση. Μεταξύ αυτών, είναι και ο Λίο Μέσι (Μπαρτσελόνα) και ο Πάουλο Ντιμπάλα της Γιουβέντους. Πρόκειται δεδομένα για μία αξιοσημείωτη πρωτιά στα εν εξελίξει πρωταθλήματα μες στο 2020, δηλαδή από τον Γενάρη μέχρι σήμερα.
 
Επίσης ο Βαλμπουενά έχει βοηθήσει αισθητά τον Ολυμπιακό, ερχόμενος ως αλλαγή. Ήρθε ως «λύση» από τον πάγκο στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και άφησε το... στίγμα του «δημιουργώντας» και τα δύο τέρματα των «ερυθρόλευκων». Το ίδιο επιδραστικός αποδείχθηκε και στο παιχνίδι του Κυπέλλου με την Λαμία. Η Λαμία είχε πάρει κεφάλι στο σκορ με το 0-1. Όμως η είσοδος του Βαλμπουενά, έφερε τα... πάνω κάτω. Ο Ματιέ έβγαλε... τρεις ασίστ, «φτιάχοντας» το 1-1 του Χασάν, αλλά και τα δύο γκολ του Παπέ Σισέ, που έφεραν το τελικό 3-2 και την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού. Ο Γάλλος ωστόσο είχε μπει ως αλλαγή στο ισόπαλο παιχνίδι με τον Πανιώνιο (1-1), τον Νοέμβριο του 2019, όταν και πέτυχε στο δεύτερο ημίχρονο το μοναδικό γκολ των φιλοξενούμενων στη Νέα Σμύρνη.
 
Τα ρεκόρ βεβαίως συνεχίζονται και στο κομμάτι των ασίστ, με τον ίδιο να σημειώνει ρεκόρ καριέρας στις ασίστ με 21 τον αριθμό σε 31 αγώνες, γεγονός που τον καθιστά τον πιο δημιουργικό μέσο στο ελληνικό πρωτάθλημα!

Valbuena buteur et passeur en LDC contre Tottenham ! HD
Κλείσιμο


ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΟΥ ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ (ΚΑΙ) ΣΕ ΑΣΙΣΤ ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΚΑΙ ΜΕΤΑ:
 
14-15: Με Ντιναμό Μόσχας είχε 36 ματς με 4 γκολ και 15 ασίστ
 
15-16: Με Λιόν είχε 37 αναμετρήσεις με 4 γκολ και 8 ασίστ
 
16-17: Με Λιόν είχε 43 ματς με 10 γκολ και 8 ασίστ
 
17-18: Με Φενέρ σε 40 ματς είχε 8 γκολ και 16 ασίστ
 
18-19: Με Φενέρ είχε 31 ματς με 4 γκολ και 8 ασίστ
 
- Φέτος έχει 31 ματς με 8 γκολ και 21 ασίστ

Κρασνοντάρ - Ολυμπιακός (1-2) Highlights - UEFA Champions League 2019/20 - 27/8/2019 | COSMOTE SPORT


Το πέναλτι του Ολυμπιακού | Ολυμπιακός - Τότεναμ 2-2 - UEFA Champions League 2019/20 | COSMOTE SPORT

 
Ολυμπιακός - Λαμία (3-2) Highlights - Κύπελλο Ελλάδας 2019-20 - 12/2/2020 | COSMOTE SPORT HD
 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1 | ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης