Τα βλέμματα σήμερα είναι στραμμένα στο Καραϊσκάκη, όπου ο Ολυμπιακόςθα υποδεχτεί τον Ερυθρό Αστέραγια να δώσουν τη μάχη της πρόκρισης.
Ωστόσο, στο γήπεδο θα υπάρχει μια παρουσία, που σίγουρα θα... κλέψει την παράσταση. Ακούει στο όνομα Τατιάνα Σαΐκοβιτς, είναι ξανθιά και καλλονή από ό,τι φαίνεται στις φωτογραφίες, και είναι και η υπεύθυνη Επικοινωνίας του Ερυθρού Αστέρα.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.