Αγγλία: Ο ΜακΜπέρνι συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος και περνά από δίκη

Αγγλία: Ο ΜακΜπέρνι συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος και περνά από δίκη

Σε μπελάδες βρίσκεται από την προηγούμενη Παρασκευή, ο επιθετικός της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ Όλιβερ ΜακΜπέρνι, ο οποίος μετά την σύλληψή του υπό την επήρεια αλκοόλ καλείται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο

_108542007_gettyimages-1163744304
Σε μεγάλη περιπέτεια μπλέχτηκε ο Όλιβερ ΜακΜπέρνι της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιέυματα. Συγκεκριμένα, ο 23χρονος πιάστηκε να οδηγάει σε κατάσταση μέθης τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (21/10).

Μάλιστα, εκπρόσωπος της αστυνομίας του Δυτικού Γιορκσάιρ ανέφερε σχετικά με το παράπτωμα του Σκωτσέζου διεθνούς: «Ο Όλιβερ Μακ Μπέρνι από το Λιντς θα εμφανιστεί ενώπιον του δικαστηρίου των δικαστών του Λιντς στις 6 Νοεμβρίου, αφού κατηγορήθηκε για οδήγηση στο καθορισμένο όριο στο Λιντς στις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 18 Οκτωβρίου».

Το επεισόδιο μάλιστα αυτό έρχεται να προστεθεί στην ήδη αρνητική χρονιά, καθώς ο ΜακΜπέρνι, ο οποίος και αποτέλεσε το καλοκαίρι την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (23 εκατ. ευρώ), έχει σημειώσει μόλις ένα γκολ σε οκτώ αγωνιστικές. Πλέον όπως όλα δείχνουν τα προβλήματα του είναι και εξωαγωνιστικά, με τον ίδιο είναι αντιμέτωπος και με τις δικαστικές αρχές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης