Ντόναλντ Τραμπ: «Ο Κερ και ο Πόποβιτς δεν σέβονται την πατρίδα τους»

Ντόναλντ Τραμπ: «Ο Κερ και ο Πόποβιτς δεν σέβονται την πατρίδα τους»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ επιτέθηκε δημόσια στους δύο μεγάλους προπονητές και συνεργάτες το καλοκαίρι στον πάγκο της Team USA, με αφορμή τα τελευταία γεγονότα που έχουν φέρει Κίνα και ΝΒΑ στα χαρακώματα, καθώς όπως είπε δεν σέβονται την πατρίδα τους αφού δεν παίρνουν θέση στο ζήτημα αλλά «κανακεύουν» την Κίνα

TRUMP_1
Μετά το tweet του τζένεραλ μάνατζερ των Ρόκετς, Ντάριλ Μόρεϊ, για το Χονγκ Κονγκ, έχει ξεσπάσει κόντρα με τεράστιες οικονομικές συνέπειες για το ΝΒΑ με την Κίνα. Ο Ντόναλντ Τραμπ κατέκρινε την στάση των Γκρεγκ Πόποβιτς και Στιβ Κερ, οι οποίοι κατά τον Αμερικανό πρόεδρο απέφυγαν να πάρουν θέση για να μην θιγούν τα συμφέροντα της λίγκας και έβαλαν σε δεύτερη μοίρα εκείνα των ΗΠΑ.

«Ο Κερ ρωτήθηκε και έκανε σαν μικρό παιδί. Τόσο φοβισμένος που δεν απάντησε καν στην ερώτηση. Δεν μπορούσε να απαντήσει στην ερώτηση. Έτρεμε. "Ω, ω, ω, δεν ξέρω. Δεν ξέρω". Δεν ήξερε πως να απαντήσει στην ερώτηση αλλά παρόλα αυτά μιλάει πολύ άσχημα για τις Ηνωμένες Πολιτείες», τόνισε ο Τραμπ για τον προπονητή των Γουόριορς, που στο παρελθόν έχει ασκήσει σκληρή κριτική στον Τραμπ.

Όσο για τον Πόποβιτς; «Ήταν περίπου όπως ο Κερ, αλλά δεν έδειχνε ακριβώς τόσο φοβισμένος στην πραγματικότητα. Όμως δεν έχουν πρόβλημα να μιλάνε άσχημα για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Όταν όμως αναφέρονται στην Κίνα, δεν θέλουν να πουν κάτι κακό. Νομίζω πως ήταν θλιβερό. Παρακολουθώ τον τρόπο που ο Κερ κι ο Πόποβιτς αλλά κι άλλοι κανακεύουν την Κίνα και όμως δείχνουν να μη σέβονται την ίδια τους τη χώρα. Μοιάζουν να μην τη σέβονται. Και έλεγα: τι διαφορά. Δεν είναι λυπηρό; Για μένα είναι. Πολύ λυπηρό», είπε ο Τραμπ για τον προπονητή των Σπερς, που είναι επίσης ένας από τους μεγαλύτερους επικριτές της πολιτικής του Αμερικανού προέδρου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης