US Open: Ουίλιαμς-Αντρεέσκου το ζευγάρι του τελικού

US Open: Ουίλιαμς-Αντρεέσκου το ζευγάρι του τελικού

Η Σερένα Ουίλιαμς κέρδισε με 2-0 σετ την Σβιτολίνα και προκρίθηκε για 10η φορά στον τελικό του US Open, εκεί όπου θα συναντήσει την 19χρονη Μπιάνκα Αντρεέσκου η οποία στην πρώτη της συμμετοχή  στο τουρνουά έχει κάνει απίθανα πράγματα

88888888888
Η Μπιάνκα Αντρεέσκου κέρδισε με 2-0 σετ την Μπέντσιτς και θα παίξει στον τελικό του Σαββάτου με την Σερένα Γουίλιαμς, η οποία βρίσκεται μια νίκη μακριά από το να κατακτήσει τον 24ο τίτλο γκραν σλαμ στην καριέρα της.

Όσον αφορά την Αντρεέσκου στην πρώτη της συμμετοχή στο US Open η 19χρόνη τενίστρια  έφτασε στον τελικό στη Νέα Υόρκη, αποκλείοντας την Μπέντσιτς. Η Ρουμάνα πρωταθλήτρια που έχει γεννηθεί το 2000, δηλαδή ένα χρόνο μετά από την κατάκτηση του 1ου τίτλου από την Σερένα στη Νέα Υόρκη, κέρδισε στον ημιτελικό με 7-6 (3), 7-5, γράφοντας κι εκείνη τη δική της στορία.

Από την άλλη η πολύπειρη Σερένα λύγισε στα δύο σετ την Ελίνα Σβιτολίνα και είναι πολύ κοντά στο να ξαναγράψει ιστορία. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ακόμη το γεγονός πως αυτός θα είναι ο δέκατος τελικός της στη Νέα Υόρκη (6-3) και με τη νίκη της επί της Σβιτολίνα συμπλήρωσε τις 101 στη διοργάνωση, πιάνοντας στην πρώτη θέση την Κρις Έβερτ. Η Σερένα χρειάστηκε μόνο 70 λεπτά για να επικρατήσει της 24χρονης Ουκρανής (Νο.5) με 6-3, 6-1 και να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του US Open.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης