«Ο Ολυμπιακός επικράτησε ενός πολύ δύσκολου αντιπάλου· ο Ολυμπιακός στα δύσκολα τα πάει καλά και στο μέλλον θα τα πάει ακόμη καλύτερα» τόνισε ο ηγέτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά την πρόκριση επί της Μπασακσεχίρ στο «φλεγόμενο» Καραϊσκάκης.
Αναλυτικά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε:
«Σήμερα για μας, όπως είχα πει και μετά το τέλος του πρώτου αγώνα, ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, με μια ομάδα που είχε στη διάθεσή της πάρα πολλούς καλούς και ακριβούς παίκτες, οι οποίοι μας δυσκόλεψαν. Πιστεύω, όμως, πως όλος ο κόσμος το ευχαριστήθηκε, ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, πάνω-κάτω με πολλές φάσεις. Η ομάδα μας έπαιξε καλά και κατορθώσαμε να προκριθούμε. Περιμένουμε τον αντίπαλό μας από το ζευγάρι Πόρτο-Κράσνονταρ. Και οι δύο είναι πολύ δύσκολοι αντίπαλοι, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ όμως, το έχω πει επανειλημμένως, στα δύσκολα πάει καλά. Είμαστε ευχαριστημένοι με την ομάδα μέχρι σήμερα και πιστεύουμε θα πάμε ακόμα καλύτερα στο μέλλον.
Επειδή είμαι ιδιαίτερα φορτισμένος, γιατί έχασα έναν πολύ καλό μου φίλο, θέλω να αφιερώσω αυτή την πρόκριση και τη νίκη μας, σε ένα φίλο μου που χάθηκε πρόωρα, τον Γιώργο Μαυροσκότη. Αν και Παναθηναϊκός, του άρεσε να κερδίζουμε ιδιαίτερα στα ευρωπαϊκά ματς, λόγω του ότι είμαι εγώ στην ομάδα.
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.