Ο Έλληνας πρωταθλητής της ποδηλασίας πίστας που είναι και από τους κορυφαίους στον κόσμο στο αγώνισμα του σκρατς, ολοκλήρωσε τον τελικό πρώτος έχοντας επίδοση 17:57.
Στη δεύτερη θέση τον ακολούθησε ο Πολωνός Φίλιπ Προκοπίζιν και στην τρίτη ο Λευκορώσος Γιαουχένι Κάραλιοκ.
Με το χρυσό μετάλλιο του Βολικάκη, η Ελλάδα ανέβηκε στη 17η θέση του πίνακα των μεταλλίων των Ευρωπαϊκών Αγώνων έχοντας συνολικά δύο χρυσά, δύο αργυρά και τρία χάλκινα μέχρι στιγμής.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.