Προφορική συμφωνία Άρη-Ιντέγε!

Προφορική συμφωνία Άρη-Ιντέγε!

Ο Άρης πυροδότησε μεταγραφική βόμβα καθώς ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Μπράουν Ιντέγε και ο Νιγηριανός επιθετικός αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη εβδομάδα

Ideye
Ο Άρης ταράζει τα νερά του ελληνικού ποδοσφαίρου καθώς ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Μπράουν Ιντέγε σε μια από τις σπουδαιότερες μεταγραφικές κινήσεις για φέτος.

Τις τελευταίες ώρες οι δύο πλευρές επιδόθηκαν σ’ ένα διαπραγματευτικό θρίλερ με την πλευρά του Άρη να ανεβάζει την προσφορά της κατόπιν σχετικής απόφασης του Θόδωρου Καρυπίδη ο οποίος ήθελε πάρα πολύ τον 31χρονο Νιγηριανό ποδοσφαιριστή, αλλά και την πλευρά του τελευταίου να μειώνει τις απαιτήσεις της.

Ο ίδιος ο Ιντέγε, από την πρώτη στιγμή, ένιωσε γοητευμένος από τον τρόπο προσέγγισης του από τους ανθρώπους του Άρη, εκτίμησε το ταξίδι των κ. κ. Καρυπίδη-Διαμαντόπουλου στο Λονδίνο ούτως ώστε να συζητήσουν με τον ατζέντη του, όπως και τα μηνύματα αγάπης που δέχθηκε από φίλους της ομάδας στη διάρκεια της διαπραγμάτευσης.

Η τελευταία πράξη της σπουδαίας μεταγραφής παίχθηκε σήμερα (11/6) το πρωί όπου οι δύο πλευρές βρήκαν το «νούμερο» που θα τις κάνει ικανοποιημένες.

Κατόπιν αυτού, επιτεύχθηκε προφορική συμφωνία με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού ο οποίος αναμένεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη εβδομάδα για το τελευταίο στάδιο των συζητήσεων, καθώς επίσης και για να δει τις εγκαταστάσεις του συλλόγου αλλά και να μιλήσει με τους ανθρώπους της ΠΑΕ Άρης.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης