Premier League, Μπέρνλι-Μάντσεστερ Σίτι 0-1: «Άγγιξε» τον τίτλο

Premier League, Μπέρνλι-Μάντσεστερ Σίτι 0-1: «Άγγιξε» τον τίτλο

Με γκολ του Αργεντίνου στο 63' οι Citizens πέρασαν από το Turf Moor (0-1) και παρέμειναν στο +1 από τη Λίβερπουλ 180 λεπτά πριν το τέλος του πρωταθλήματος

aguero_0
Η Λίβερπουλ είχε κάνει από την Παρασκευή το καθήκον της και περίμενε το Μπέρνλι-Μάντσεστερ Σίτι, ελπίζοντας σε γκέλα της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα. Σενάριο που έδειχνε πιθανό μέχρι και το 63ο λεπτό, αφού οι γηπεδούχοι κρατούσαν. Είτε επειδή έβγαζαν πάθος, είτε επειδή η Σίτι ήταν ψιλονωθρή ή κουμπωμένη στο πρώτο ημίχρονο, είτε επειδή ο Χίτον απέκρουε τα πάντα στο ξεκίνημα του δεύτερου.

Μέχρι που ήρθε η φάση του 63ου λεπτού για να αλλάξει τις ισορροπίες στο ματς και ενδεχομένως να κρίνει και την υπόθεση τίτλος: Ο Μπερνάρντο Σίλβα βρήκε τον Αγουέρο εντός περιοχής, αυτός γύρισε και σούταρε, ο Λόουτον έδιωξε αλλά η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή και ο διαιτητής έδειξε σέντρα (0-1). Με αυτό το γκολ, ο Σέρχιο Αγουέρο έγινε μόλις ο δεύτερος που πετυχαίνει τουλάχιστον 20 γκολ σε έξι σεζόν στην Premier League, αλλά πάνω από όλα με αυτό το γκολ ίσως -θα το ξέρουμε σε δύο αγωνιστικές- έδωσε το δεύτερο σερί πρωτάθλημα στους Citizens!

Μπέρνλι: Χίτον, Λόουτον, Ταρκόφσκι, Μι, Τέιλορ, Χέντρικ (76’ Γουέστγουντ), Κορκ, Γουέστγουντ, ΜακΝίλ, Μπαρνς, Γουντ (72’ Βίντρα).

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Κομπανί, Λαπόρτ, Ζιντσένκο, Γκουντογκάν, Μπερνάρντο, Νταβίντ Σίλβα, Στέρλινγκ (90+2’ Οταμέντι), Σανέ (64’ Ζεσούς), Αγουέρο (83’ Στόουνς).


Πηγή://www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης