Απίστευτη δήλωση Αλεξανδρή για Μπλατ: Λέει ψέματα, γιατί έχει και εβραϊκό αίμα μέσα του!

Απίστευτη δήλωση Αλεξανδρή για Μπλατ: Λέει ψέματα, γιατί έχει και εβραϊκό αίμα μέσα του!

Αλγεινές εντυπώσεις από το αντισημιτικό «παραλήρημα» του βετεράνου Έλληνα τεχνικού

vaggelis_alexandris_main
Αίσθηση και αρνητική έκπληξη προκαλούν οι δηλώσεις που έκανε ο βετεράνος προπονητής Βαγγέλης Αλεξανδρής κατά του Αμερικανο-ισραηλινού τεχνικού του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, μιλώντας στο sportdog και σχολιάζοντας τις δηλώσεις Μπλατ μετά την χθεσινή ήττα του Ολυμπιακού από την Αρμάνι στο Μιλάνο και το γεγονός ότι ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» δήλωσε πώς δεν είχε ενημερωθεί για την απόφαση της διοίκησης της ΚΑΕ να μην κατέβει η ομάδα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, την προσεχή Κυριακή, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής υποστήριξε: «Με εξέπληξε αυτό που είπε, γιατί ένας προπονητής του μεγέθους του Μπλατ, με τις γνώσεις και τις γνωριμίες του, δεν μπορεί να λειτουργεί έτσι».

«Πιστεύω ότι γνωρίζει τα πάντα, δεν είναι χθεσινός, αλλά, αν λάβουμε υπόψη ότι έχει και εβραϊκό αίμα μέσα του, θεωρώ ότι ψεύδεται με αυτό που είπε. Πιθανά να το είπε, χωρίς να γνωρίζω μια απλή εικασία κάνω, γιατί περισσότερο δεν ήθελε να πάρει θέση. Έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ. Αποκλείεται να μην το γνώριζε, όταν ήδη ο Ολυμπιακός έχει βγάλει ανακοινώσεις, έχει πάρει επίσημα θέση, έχει ρωτήσει στην Αδριατική Λίγκα για τη συμμετοχή του εκεί» συμπλήρωσε, προκαλώντας αλγεινές εντυπώσεις με την αναφορά του στην εβραϊκή καταγωγή του Μπλατ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης