Σπανούλης: Επική ατάκα για την Ολυμπία Χοψονίδου!

Σπανούλης: Επική ατάκα για την Ολυμπία Χοψονίδου!

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και… έγραψε με την ατάκα που είπε για τα πέντε παιδιά που έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του, ενώ τόνισε πως παροτρύνει τον Γιώργο Πρίντεζη να κάνει κι άλλο παιδί!

spanoiluis23
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, όπως και τα περισσότερα μέλη της ομάδας βρέθηκαν προ ημερών στα εγκαίνια του καταστήματος της αδελφής της Ολυμπίας Χοψονίδου, Βαλέριας και μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ “Ooh la la” αναφερόμενος μεταξύ άλλων στην οικογένειά του.

Για το αν προλαβαίνει να ξεκουραστεί με τις υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό, αλλά και την… πολυπληθή οικογένεια με τα πέντε παιδιά απάντησε: “Το βράδυ. Χαμός. Από την μία μπορεί να κουραζόμαστε καμία φορά, αλλά από την άλλη είναι ευλογία. Προσπαθούμε να ζήσουμε την κάθε στιγμή τώρα που είναι μικρά, γιατί όταν μεγαλώσουν δεν θα τα ζήσουμε όπως τώρα”.

Για το αν θα ήθελε κάποιο εκ των παιδιών του να ασχοληθεί με το μπάσκετ: “Τι να πω; Μακάρι να το ακολουθήσουν! Εγώ δεν θα πιέσω κανέναν. Το θέμα είναι να αγαπήσεις αυτό που κάνεις, οπότε αν το αγαπήσουν, γιατί όχι; Στηρίζουν τον μπαμπά τους τα παιδιά μου”!

Σχολιάζοντας την πρόσφατη γέννηση του πρώτου παιδιού του Γιώργου Πρίντεζη τόνισε πως “παροτρύνω τον Γιώργο να κάνει και δεύτερο παιδί”, ενώ για αν υπάρχει προοπτική και έκτου παιδιού, απάντησε με χιούμορ και μια φοβερή ατάκα για τη σύζυγό του: “Εγώ είμαι καλυμμένος. Η Ολυμπία δεν ξέρω, με την Ολυμπία ποτέ δεν ξέρεις. Την Ολυμπία την ακουμπάς και πιάνει παιδί, οπότε ποτέ δεν ξέρεις (γέλια)”!


Βασίλης Σπανούλης: «Την Ολυμπία την ακουμπάς και πιάνει παιδί»
Κλείσιμο




Πηγή:www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης