Ζητείται επειγόντως γκολ στον Ολυμπιακό

Ζητείται επειγόντως γκολ στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός έμεινε άσφαιρος στο Ηράκλειο και οι αριθμοί μαρτυρούν το μεγάλο φετινό του πρόβλημα

olumpiakos
Στο -6 από τον πρωτοπόρος ΠΑΟΚ, που άρχισε το πρωτάθλημα με -2, ισόβαθμος με ΑΕΚ, που τιμωρήθηκε με -3, και τον Παναθηναϊκό, που άρχισε με -6, είναι ο Ολυμπιακός μετά τη χθεσινή οδυνηρή ήττα από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (1-0).

Οι «ερυθρόλευκοι», που τα έχουν και με τη διαιτησία, έμειναν για τέταρτο συνεχές παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις μακριά από τη νίκη. Και πώς να κερδίσεις, όμως, όταν δεν σκοράρεις; Εκεί εστιάζεται η μεγαλύτερη (;) αδυναμία της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει στα επτά τελευταία του παιχνίδια να πετύχει μόνο τέσσερα γκολ (!), δηλαδή έχει 0,57 τέρματα ανά αγώνα. Μετά το 5-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα η «παραγωγή» της ομάδας έχει πέσει κατακόρυφα. Επικράτησε 2-1 του Αστέρα με γκολ στις καθυστερήσεις και έκτοτε σκοράρει με το σταγονόμετρο: 0-0 με Μπέτις στο «Γ. Καραϊσκάκης», 0-1 με Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, 1-0 τον Λεβαδειακό στο Φάληρο, ήττα 0-1 από τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι, ήττα 3-1 στο Μιλάνο, ισοπαλία 1-1 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και χθες ήττα 1-0 από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει από τους παίκτες του να είναι πολύ πιο αποτελεσματικοί στα προσεχή ματς, την Πέμπτη με την Ντουντελάνζ για το Europa League και την επόμενη Δευτέρα με τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης