Λαμία - Άρης: Πρεμιέρα με διαφορετικούς στόχους

Λαμία - Άρης: Πρεμιέρα με διαφορετικούς στόχους

Οι Λαμιώτες θέλουν να επαναλάβουν την περσινή πορεία σωτηρίας, ενώ οι «κίτρινοι» διψούν για επιτυχίες στην επιστροφή τους στη Σούπερ Λιγκ (21:30, ΕΡΤ1) - Οι πιθανές ενδεκάδες

aris
Με τον αγώνα Λαμία - Άρης ολοκληρώνεται απόψε (21:30, ΕΡΤ1) η πρώτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Η Λαμία είχε έναν μεγάλο στόχο πέρσι και τον πέτυχε απολύτως. Αυτός ήταν η παραμονή στην μεγάλη κατηγορία και μάλλον αυτή ήρθε εύκολα. Ως εκ τούτου η χρονιά κρίθηκε επιτυχημένη, με αποτέλεσμα η διοίκηση να αποφασίσει την παραμονή του Μπάμπη Τεννέ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, έχοντας τον ίδιο στόχο ακριβώς.

Ποιότητα και εμπειρία προσθέτουν στο ρόστερ οι μέσοι Δημούτσος, Μπερτόλιο και ο φορ Μπαράλες. Στην πρόβα τζενεράλε για την έναρξη της Σούπερ Λιγκ γνώρισε την ήττα εντός έδρας από τον Απόλλων Σμύρνης με 1-0.

Στα αγωνιστικά, δεν αναφέρονται προβλήματα και ο Τεννές θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Από την άλλη πλευρά, ο Άρης επιστρέφει εκεί που ανήκει, στη μεγάλη κατηγορία. Άνετος προβιβασμός, παρέα με τον ΟΦΗ από την Φούτμπολ Λιγκ, όμως παρότι νεοφώτιστος, οι προσδοκίες είναι υψηλές από κάθε άποψη. Στην τεχνική ηγεσία ήρθε ο 64χρονος Ισπανός Πάκο Ερέρα και στο ρόστερ προστέθηκαν αξιόλογοι ποδοσφαιριστές, όπως οι μέσοι Μπάσα, Κολάσο, οι εξτρέμ Γκαρσία, Ντιγκινί, ο μεσοεπιθετικός Ναζλίδης και ο φορ Γιουνές, ενώ έπεται και συνέχεια.

Μάλιστα, οι «κίτρινοι» ολοκλήρωσαν τα φιλικά της προετοιμασίας αήττητοι και χωρίς να δεχθούν ούτε γκολ. Παρότι πρόκειται για μια καινούρια ομάδα, η εικόνα στα ματς που προηγήθηκαν ήταν αρκετά σοβαρή ενόψει και της σημερινής πρεμιέρας στην Λαμία.

Κλείσιμο
Στο αγωνιστικό κομμμάτι, ο Ερέρα δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα απουσίας και έχει τον ευχάριστο πονοκέφαλο να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Πιθανές ενδεκάδες

Λαμία (3-5-2): Σαράνοφ – Αναστασιάδης, Αντέχο, Ασίγκμπα – Βάντερσον, Δημούτσος, Μπλάζιτς, Μπερτόλιο, Επστάιν – Μπούντνικ, Μπαράλες

Άρης (4-2-3-1): Κουέστα – Βαλεριάνος, Σόουζα, Βέλεθ, Τζανακάκης – Ματίγια, Μπάσα – Γκαρσία, Κολάσο, Ντιγικινί – Ναζλίδης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης