Ξεκαθαρίζει γα Αραούχο

Ξεκαθαρίζει γα Αραούχο

Τελευταία ελπίδα της ΑΕΚ για τον «Τσίνο» το σημερινό ραντεβού με τη Λας Πάλμας

aeks
Η ΑΕΚ «καίγεται» για την απόκτηση σέντερ φορ μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας της έχοντας στη διάθεσή της έναν μήνα για να κλείσει τη θέση. Η σημερινή μέρα είναι κρίσιμη για την υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο και τις λίγες-αυτή τη στιγμή-πιθανότητες να παραμείνει στην «Ένωση».

Η πλευρά του Αργεντινού φορ θα έχει συνάντηση με τη Λας Πάλμας για να ξεκαθαριστεί το μέλλον του. Αν, δηλαδή, αυτό θα είναι με την ομάδα των Κανάριων Νήσων στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας ή αν θα πωληθεί σε άλλη ομάδα. Στο ραντεβού που θα γίνει παρών θα είναι και ο πατριός και εκπρόσωπος του «Τσίνο», ο οποίος φέρεται να προτιμά την πώληση του Αραούχο.

Στις τάξεις της Λας Πάλμας αναγνωρίζουν πως με την παρουσία του Αραούχο η ομάδα θα διεκδικήσει με μεγαλύτερες αξιώσεις την απευθείας επιστροφή της στη La Liga, αλλά και ότι οι μετοχές του θα πέσουν παίζοντας σε χαμηλότερο επίπεδο. Έτσι ίσως εξεταστεί το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί, με το αζημίωτο φυσικά.

Η ΑΕΚ δεν έχει εγκαταλείψει την υπόθεση. Για εκείνη το ιδεατό θα ήταν να πετύχει με τη Λας Πάλμας μια μορφή συνιδιοκτησίας του παίκτη, που μπορεί αγωνιζόμενος στο Champions League να εκτοξεύσει τις μετοχές του και να φέρει έξτρα έσοδα και στον ισπανικό σύλλογο. Μοιάζει πολύ δύσκολο με τις απαιτήσεις που παρουσιάζει η Λας Πάλμας να υπάρξει κανονική μεταγραφή, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει κάποια πρόταση στα επίπεδα που επιθυμεί η ομάδα του.

Πάντως οι «κιτρινόμαυροι» δεν πρόκειται να περιμένουν ως τα τέλη Αυγούστου τον Αραούχο, όπως έκαναν πέρσι. Αν δεν καταστεί σαφές πως είναι εφικτή η επιστροφή του 26χρονου άσου άμεσα στην ΑΕΚ, τότε θα αναζητηθεί άλλος ανάλογου επιπέδου σέντερ φορ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης