Αναλαμβάνει δράση ο Νταμπίζας

Αναλαμβάνει δράση ο Νταμπίζας

Οι πρώτες ενέργειες του Νίκου Νταμπίζα που επιστρέφει στον Παναθηναϊκό.

ntapizas
Μόνο η ανακοίνωση απομένει για να αναλάβει ο Νίκος Νταμπίζας την τεχνική διεύθυνση του Παναθηναϊκού. Ο παλαίμαχος αμυντικός έχει συμφωνήσει με την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου αλλά και με αυτή του Πάιροτζ Πιεμπονγκσάντ, ενώ θα μιλήσει και με τον ίδιο τον Ταϊλανδό επιχειρηματία όταν αυτός επιστρέψει στην Αθήνα μέσα στο επόμενο δεκαήμερο. Οι Ασιάτες επενδυτές δεν έχουν πρόβλημα με την επιλογή Νταμπίζα, αλλά σύμφωνα με την «Πράσινη» εφόσον αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς είναι πιθανό να τοποθετηθεί δίπλα του ένας άνθρωπος της εμπιστοσύνης του Πιεμπονγκσάντ.

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει εγγυήσεις από τον μεγαλομέτοχο για εξόφληση των παικτών, στους οποίους αναμένεται να μιλήσει ο ίδιος πιθανότατα την Τρίτη στο Κορωπί. Η συζήτηση δεν θα αφορά μόνο τα οφειλόμενα, αλλά και την προσπάθεια που θα γίνει για να ανανεωθούν κάποια συμβόλαια.

Η ΕΠΟ θα συνεδριάσει στις 23 Μαΐου για να επικυρώσει την αλλαγή της ποινής υποβιβασμού και τη μετατροπή της σε αφαίρεση βαθμών και περιορισμούς σε μεταγραφές και ανανεώσει, συνεπώς μέχρι τότε θα πρέπει να έχουν υπογραφεί οι ανανεώσεις με όσους παίκτες είναι να παραμείνουν. Κοντά σε συμφωνία είναι ο Χρήστος Δώνης για δύο χρόνια με περίπου 170.000, ενώ αντίθετα ο Ρόμπιν Λουντ αποχωρεί. Το πρόβλημα είναι πως οι περισσότεροι παίκτες είναι δύσπιστοι και εξετάζουν το ενδεχόμενο προσφυγής, αν δεν τους καταβληθούν άμεσα τα υπόλοιπα της δόσης Δεκεμβρίου και η δόση Φεβρουαρίου.

Οι περιορισμοί στις μεταγραφές φαίνεται πως δεν πτοούν τον Νίκο Νταμπίζα, καθώς είναι αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά για να κρατήσει όρθιο το «τριφύλλι» στη δύσκολη επόμενη σεζόν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης