«Φτιαγμένη» για νταμπλ η ΑΕΚ

«Φτιαγμένη» για νταμπλ η ΑΕΚ

Με μάτι που γυαλίζει για το πρώτο νταμπλ από το 1978 και το φονικό δίδυμο Λιβάγια-Αραούχο να ξανασμίγει, πάει για ανατροπή τελικού με την ΑΕΛ ((19:30, Cosmote TV 1)

livagia-aek-epithesi
Μπορεί ο μεγάλος στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος να βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι η ΑΕΚ παραβλέπει το Κύπελλο.

Εν αναμονή του αγώνα με τον Λεβαδειακό -όπου ένας βαθμός θα είναι αρκετός για να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου έπειτα από 24 χρόνια- η «Ένωση» έχει άλλον αγώνα σήμερα (19:30, Cosmote TV 1, ΣΠΟΡ FM 94,6, sport-fm.gr).

Και το μυαλό της δεν είναι στη φιέστα, αλλά στο πώς θα τουμπάρει την ΑΕΛ για να διεκδικήσει (και) το τρόπαιο που θεωρεί ότι της εκλάπη πέρυσι.

Ξέροντας λοιπόν ότι μια απλή νίκη αρκεί, αλλά στοχεύοντας να κάνει το παιχνίδι της και να πετύχει όσο περισσότερα γκολ μπορεί, η ομάδα του Χιμένεθ κατεβαίνει με σχεδόν όλα της τα όπλα για την ανατροπή του 2-1 στο πρώτο ματς.

Έπειτα από διάστημα περισσότερο του ενός μήνα ο Μάρκο Λιβάγια τίθεται ξανά στη διάθεση του Ανδαλουσιανού και φυσικά θα ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα πίσω από τον προωθημένο Αραούχο.

Παράλληλα και ο Χριστοδουλόπουλος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του από το ματς με τον Πλατανιά και μπήκε στην αποστολή, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Κονέ. Μπορεί λοιπόν ο Λάζαρος να μη θεωρείται βέβαιος για το αρχικό σχήμα (με ενδεχόμενο να παίξει ο Γκάλο ως δεξί χαφ), ωστόσο ο Έλληνας μέσος θα ξεκινήσει σίγουρα δίπλα στον Σιμόες.

Κλείσιμο
Όσο για τις άλλες θέσεις, ο Μπάρκας αναμένεται να επανέλθει κάτω από τα δοκάρια, με τους Μπακάκη-Λαμπρόπουλο-Τσιγκρίνσκι-Χουλτ στην άμυνα και τον Μπακασέτα να παίρνει την άλλη θέση στην τριάδα πίσω από τον Αραούχο.

Πηγή:
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης