Ιωνικός-Προοδευτική: Αντικείμενα και προσωρινή διακοπή στη Νεάπολη!

Ιωνικός-Προοδευτική: Αντικείμενα και προσωρινή διακοπή στη Νεάπολη!

Ένταση και διακοπή στο ντέρμπι του Πειραιά ανάμεσα σε Ιωνικό και Προοδευτική με μπουκάλι να πετυχαίνει τον διαιτητή, ενώ έσκασαν κροτίδες κι έφυγε μια φωτοβολίδα στη φυσούνα από τους φίλους των γηπεδούχων - Μετά από διακοπή αρκετών λεπτών ο αγώνας συνεχίζεται

Ιωνικός-Προοδευτική: Αντικείμενα και προσωρινή διακοπή στη Νεάπολη!
Ντέρμπι ανάμεσα σε Ιωνικό και Προοδευτική χωρίς ένταση, δεν είναι ντέρμπι! Ωστόσο, τα πράγματα αυτή τη φορά στη Νεάπολη ξέφυγαν. Με το ντέρμπι του 6ου ομίλου της Γ' Εθνικής να βρίσκεται  στο 63ο λεπτό και μετά από ένα φάουλ που δόθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης, υπήρξαν αψιμαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών της ομάδας, με κάποιους όμως ανεγκέφαλους από την εξέδρα να βάζουν... φωτιά στο ματς.



Κλείσιμο
Αρχικά, μπουκάλια έφυγαν με δύναμη από την μεγάλη εξέδρα του γηπέδου της Νεάπολης και ένα από αυτά βρήκε στο κεφάλι τον διαιτητή της αναμέτρησης. Αυτός αμέσως φώναξε κοντά του τους βοηθούς του, ωστόσο δεν έφυγε για τα αποδυτήρια θέλοντας να δώσει μια... δεύτερη ευκαιρία στους οπαδούς του Ιωνικού.



Πριν όμως κοπάσει η ένταση αυτή, οι φίλοι του Ιωνικού πέταξαν και κροτίδα στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα ο διαιτητής να φύγει για τα αποδυτήρια, μάλιστα την ώρα που οι ποδοσφαιριστές της Προοδευτική αποχωρούσαν, μια φωτοβολίδα έπεσε στην φυσούνα και η τύχη του αγώνα ήταν στον... αέρα για λίγα λεπτά.

Τελικά λίγα λεπτά αργότερα οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και η διαιτητική τριάδα επέστρεψαν στο γήπεδο και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά μετά από 17λεπτη διακοπή, με την δέσμευση του διαιτητή πως στο επόμενο αντικείμενο που θα πέσει στο γήπεδο θα διακόψει το ντέρμπι οριστικά.


Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης