Σκίμπε: «Θα αλλάξουμε αρκετά πράγματα στο αυριανό ματς»

Σκίμπε: «Θα αλλάξουμε αρκετά πράγματα στο αυριανό ματς»

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός προανήγγειλε αλλαγές στην ενδεκάδα και όπως είπε με νόημα «κάποιες φορές στο ποδόσφαιρο προκύπτουν ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις»

Σκίμπε: «Θα αλλάξουμε αρκετά πράγματα στο αυριανό ματς»
Ο Μίχαελ Σκίμπε μίλησε για αλλαγές, χωρίς όμως να αποκαλύψει τι ακριβώς θα αλλάξει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, έδειξε σίγουρος για την αντίδραση που θα βγάλει η ομάδα του και άφησε να φανεί ότι ο ίδιος πιστεύει στο θαύμα όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γερμανού τεχνικού
-Θα αλλάξετε τον τρόπο παιχνιδιού σας από τη στιγμή που πλέον πρέπει να ανατρέψετε το σκορ του πρώτου αγώνα;
«Φυσικά πρέπει να αλλάξουμε εξαιτίας του σκορ του πρώτου αγώνα…»

-Θα μας πείτε τι θα αλλάξετε;
Κλείσιμο
«Φυσικά και όχι… Δεν θα είναι εύκολο. Η Κροατία ήταν εξαιρετική στο πρώτο ματς, τώρα είναι ένα άλλο παιχνίδι κι εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι»

-Η Ελλάδα έχει χτίσει τη φήμη της αμυντικής ομάδας, μπορεί να δείξει κάτι διαφορετικό αύριο;
«Ναι αλλά σε αρκετά ματς τα έχουμε πάει καλά και στην επίθεση… Αύριο όμως πρέπει να αντιδράσουμε, για εμάς, για τον κόσμο που θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί και κάποιες φορές, επαναλαμβάνω, κάποιες φορές στο ποδόσφαιρο προκύπτουν πολύ ενδιαφέροντες αγώνες»

-Έχετε κληθεί να ανατρέψετε τέτοιο σκορ στην καριέρα σας ως προπονητής;
«Όχι γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν έχω παίξει πολλά νοκ άουτ παιχνίδια… Πριν από κάποια χρόνια μόνο είχαμε παίξει με την Ουκρανία με την οποία είχαμε έρθει ισόπαλοι εκτός και κερδίσαμε στην έδρα μας».

-Ο Μήτρογλου σε τι κατάσταση είναι;
«Ο Κώστας έρχεται κι αυτός από έναν τραυματισμό και γι’ αυτό δεν είναι στο 100%, αλλά στην κατάσταση που είμαστε είναι απαραίτητος γιατί σε κάθε φάση μπορεί να πετύχει γκολ. Ξέρω ότι είναι χαρούμενος στη Μαρσέιγ και ελπίζω αύριο να μας βοηθήσει να πετύχουμε το στόχο μας»

-Είδαμε τα σημερινά πρωτοσέλιδα του ελληνικού τύπου που σας αποχαιρετά. Είναι αυτός ο τελευταίος σας αγώνας στην Ελλάδα;
«Δεν νομίζω, αλλά θα δούμε…»

-Πόσα νέα πρόσωπα θα έχει η αυριανή 11αδα σε σχέση με αυτή του Ζάγκρεμπ;
«Κάποιοι παίκτες θα είναι καινούργιοι, αλλά δεν μπορώ να σας πω συγκεκριμένο αριθμό, ούτε πρόσωπα. Πιστεύω πως θα είναι ο Μανωλάς με τον Τοροσίδη, θα δούμε ως αύριο και θα το αποφασίσουμε».

-Αποτυπώνει το 4-1 τη διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων; Σε αυτά τα παιχνίδια συνήθως δεν ανοίγουν τα σκορ, αυτό πως έγινε στο δικό μας και πως μπορούμε να περιμένουμε πως αύριο θα αλλάξει η κατάσταση και θα μπορέσουμε να το ανατρέψουμε; Τι πήγε λάθος στο Ζάγκρεμπ;
«Θα επαναλάβω για πολλοστή φορά τα ίδια. Τα δυο γκολ στο Ζάγκρεμπ προήλθαν από αβίαστα λάθη. Θα προσπαθήσουμε να τα λύσουμε, ώστε να μην επαναληφθούν αύριο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης