Στην Μπολόνια βρίσκεται από χθες η Ολυμπιονίκης του Ρίο διεκδικώντας μια νέα διάκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί εκει
Για την Ιταλία ταξίδεψε η Άννα Κορακάκη προκειμένου να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σκοποβολής που θα πραγματοποιηθεί στην Μπολόνια.
Η χρυσή και χάλκινη ολυμπιονίκης θα αγωνιστεί την Παρασκευή στα 25 μέτρα και το Σάββατο στα 10 μέτρα αεροβόλο πιστόλι, οπού στο Ρίο κατέκτησε το χρυσό και το χάλκινο αντίστοιχα.
Να σημειωθεί επίσης πως η συγκεκριμένη διοργάνωση δεν περιλαμβάνει προκριματικούς αγώνες, αλλά μόνο τους τελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Σε κάθε αγώνισμα συμμετέχουν οι 12 καλύτερες αθλήτριες της χρονιάς. Ως ολυμπιονίκης πλέον, η Άννα Κορακάκη έχει πολλές πιθανότητες για μια διάκριση αλλά διαθέτει και την εμπειρία αφού έχει δώσει το παρών και τα προηγούμενα χρόνια σε ανάλογες διοργανώσεις.
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.