Διαζύγιο για τον Τζένσον Μπάτον και την σύζυγό του Τζέσικα

Διαζύγιο για τον Τζένσον Μπάτον και την σύζυγό του Τζέσικα

Ο άσος της F1 Τζένσον Μπάτον χώρισε φιλικά με την σύζυγό του, μοντέλο, Τζέσικα Μιτσιμπάτα - Τι δήλωσε ο εκπρόσωπός του στον βρετανικό Τύπο

Διαζύγιο για τον Τζένσον Μπάτον και την σύζυγό του Τζέσικα
Κεραυνός εν αιθρία είναι για τους φίλους της F1 και θαυμαστές του Βρετανού πιλότου Τζένσον Μπάτον η είδηση του χωρισμού του από την σύζυγό του, μοντέλο Τζέσικα Μιτσιμπάτα, με την οποία ήταν παντρεμένος σχεδόν ένα χρόνο.

Εκπρόσωπος του 35χρονου Μπάτον επιβεβαίωσε στον βρετανικό Τύπο τον οριστικό χωρισμό του ζευγαριού και υποστήριξε ότι ο πιλότος της F1 και η 31χρονη σύζυγός του έχουν χωρίσει αλλά διατηρούν φιλικές σχέσεις, ενώ, ο ίδιος τόνισε ότι δεν υπήρξε «τρίτος άνθρωπος» στον γάμο του λαμπερού ζευγαριού. Σύμφωνα με τα βρετανικά δημοσιεύματα το ζευγάρι, που παντρεύτηκε με παραδοσιακή τελετή στη Χαβάη τα Χριστούγεννα του περασμένου έτους, δεν έχει κάνει προγαμιαίο συμβόλαιο και αναμένεται να ξεκινήσουν συζητήσεις με αντικείμενο το ετήσιο εισόδημα του Μπάτον που ανέρχεται σε 48 εκατομμύρια ευρώ.
                                         
Κλείσιμο
                                       Ο Τζένσον Μπάτον με την σύζυγό του



Ο Τζένσον Μπάτον γνώρισε την Τζέσικα το 2008 σε μπαρ ξενοδοχείου στο Τόκιο. Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει οκτώ μήνες αργότερα και η σχέση τους είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα μέχρι που το 2011 χώρισαν για μικρό χρονικό διάστημα. Όμως, το 2014 ο Μπάτον και η εκρηκτική Τζέσικα συναντήθηκαν ξανά και εκείνος της έκανε πρόταση γάμου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι αξίας 350.000 ευρώ.

Πριν δύο μήνες ο Μπάτον και η σύζυγός του γιόρτασαν μαζί τα 31α γενέθλιά της στο Λος Άντζελες. Έκτοτε, το ζευγάρι ζει χωριστά. Ο 35χρονος πιλότος κατοικεί στο Μονακό ενώ η Τζέσικα, με πατέρα από την Αργεντινή και μητέρα από την Ιαπωνία, ζει με την μητέρα της σε διαμέρισμα στο Τόκιο.

Ο 35χρονος Μπάτον σε συνέντευξή του, νωρίτερα μέσα στο έτος, στον βρετανικό Τύπο, είχε παραδεχθεί ότι μετά τον γάμο του βλέπει ελάχιστα την σύζυγό του, η οποία δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Τόκιο ως μοντέλο αλλά και με σόου στην ιαπωνική τηλεόραση.

Τον περασμένο Αύγουστο διαρρήκτες είχαν μπει στην βίλα του ζευγαριού στο Σεν Τροπέ και, αφού υπνώτισαν μέσω αερίου που διοχέτευσαν στο σύστημα του κλιματισμού το ζευγάρι και τους φίλους του που διέμεναν στη βίλα, πήραν αντικείμενα μεγάλης αξίας και το δαχτυλίδι αρραβώνων που είχε προσφέρει στην Τζέσικα ο σύζυγός της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης