«Μπαλωθιά» Μήτρογλου στο 90'!

«Μπαλωθιά» Μήτρογλου στο 90'!

Ο Ολυμπιακός... απέδρασε από το Παγκρήτιο, νικώντας 3-2 τον Εργοτέλη με γκολ του Μήτρογλου στο φινάλε! Εξαιρετικό ματς, με πολλές ευκαιρίες και κακή αμυντική συμπεριφορά των «ερυθρολεύκων»!

«Μπαλωθιά» Μήτρογλου στο 90'!
Μόχθηκε για τα καλά για να φύγει με τη νίκη από το Παγκρήτιο ο Εργοτέλης αλλά τα κατάφερε. Με δύο γκολ του Μήτρογλου ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το εμπόδιο των πολύ καλών Κρητικών με σκορ 3-2 επιστρέφοντας στις νίκες στην Σούπερ Λίγκα αλλά δείχνοντας και πάλι φανερά προβλήματα στα μετόπισθέν του. Πρωταγωνιστής από τον Εργοτέλη ο εκ των σκόρερ Γιούσουφ.

Έτσι άρχισαν

Για τον Εργοτέλη ο Τσέρνι ήταν ο βασικός πορτιέρο, οι Τζανακάκης και Πίτσος στα άκρα της άμυνας και οι Μέγι και Γιοβάνοβιτς τα δύο στόπερ. Η τριάδα του κέντρου απαρτιζόταν από τους Κοζορώνη, Γκέντσογλου και Χαλκιαδάκη (σ.σ. με τον Χαλκιαδάκη σε ρόλο επιτελικού), στα δύο άκρα της επίθεσης ήταν οι Χαντί καιΓιούσουφ και ο Παμλίδης στην κορυφή. Ως προς τον Ολυμπιακό ο Ρομπέρτο ήταν κάτω από τα γκολπόστ, δεξί μπακ ο Σαλίνο, αριστερό ο Μαζουάκου και τα δύο στόπερ οι Αυλωνίτης και Μποτία. Στον άξονα οι Μιλιβόγιεβιτς και Μανιάτης, επιτελικός ο Τσόρι, στα δύο άκρα οι Φουστέρ και Ντουρμάζ και μοναδικός προωθημένος ο Μήτρογλου.

Κλείσιμο
Περισσότερα εδώ: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης