Μπαλοτέλι :«Όχι σεξ πριν τους αγώνες»

Μπαλοτέλι :«Όχι σεξ πριν τους αγώνες»

Ο Μπαλοτέλι μίλησε για τα λάθη που έχει κάνει, δήλωσε αφοσιωμένος στο ποδόσφαιρο και τόνισε ότι όλα τα υπόλοιπα είναι «μ...ες».

Μπαλοτέλι :«Όχι σεξ πριν τους αγώνες»
Σε Αγγλικό μέσο μίλησε ο επιθετικός της Λίβερπουλ κάνοντας την αυτοκριτική του για όσα έχουν ειπωθεί μέχρι τώρα για εκείνον, μίλησε για το σεξ που κάνει ή δεν κάνει... πριν από τα παιχνίδια και χαρακτήρισε «μα***ες» αυτά που έχουν ειπωθεί για εκείνον κατά το παρελθόν.

«Έχω κάνει λάθη στο παρελθόν, όπως όλοι ήταν μικροί. Και η ιστορία με τα πυροτεχνήματα που άναψαν σπίτι μου είναι αληθινή αλλά δεν ήμουν εγώ εκείνος που τα άναψα . Ξέρω πως είναι η κατάσταση στην Αγγλία. Είναι κρίμα αλλά το έχω συνηθίσει. Οι εφημερίδες προσπαθούν πάντα να πλασάρουν την εικόνα του κακού Μάριο, γράφοντας πράγματα που δεν είναι αληθινά. Εκτός γηπέδου, δεν έχω πραγματικά κανένα πρόβλημα επειδή είμαι πάντα στο σπίτι», δήλωσε.

Κλείσιμο
«Κάποιος μου είπε πρόσφατα πως έχω δηλώσει ότι αν κάνω σεξ τρεις με τέσσερις ώρες πριν από κάποιον αγώνα, με βοηθάει στο γήπεδο. Πιστέψτε με, αν κάνω σεξ τέσσερις ώρες πριν από έναν αγώνα, δεν θα είμαι σε θέση να παίξω», είπε ακόμη.

Διαβάστε περισσότερα από το gazzetta.gr εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης