Ο Ολυμπιακός ξαναχτίζει τα σχολεία της Κεφαλονιάς

Ο Ολυμπιακός ξαναχτίζει τα σχολεία της Κεφαλονιάς

Δείτε συγκινητικά πλάνα από την αποθεωτική υποδοχή που επεφύλαξαν κάτοικοι του νησιού στην αντιπροσωπεία της ερυθρόλευκης ΠΑΕ - Γεωργάτος: Μεγάλη η συμβολή του Μαρινάκη, μιλάω με συγκίνηση και ως Κεφαλονίτης, ό,τι υπόσχεται το κάνει πράξη - Καρεμπέ: σκοπός μας είναι μέσα από τη δυναμική που έχει το ποδόσφαιρο να προσφέρουμε ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά

Ο Ολυμπιακός ξαναχτίζει τα σχολεία της Κεφαλονιάς
Η υπόσχεση του Ολυμπιακού ότι θα βοηθήσει όπως μπορεί τους σεισμόπληκτους στην Κεφαλονιά, δεν έμεινε στις... προγραμματικές δηλώσεις αλλά έγινε άμεσα πράξη. Όπως είχε δηλώσει ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, θα δοθούν 500 χιλιάδες ευρώ για την ανακατασκευή τεσσάρων σχολείων που επλήγησαν από τον σεισμό, ενώ και αντιπροσωπεία της πειραϊκής ομάδας θα μετέβαινε άμεσα στο νησί.

Έτσι κι έγινε, λοιπόν, καθώς σήμερα ο δήμαρχος του νησιού, Αλέξανδρος Παρίσης υποδέχτηκε στο νησί τον Σύμβουλο Στρατηγικής της Διοίκησης Κριστιάν Καρεμπέ, τον Γενικό Αρχηγό της Διεύθυνσης Ακαδημίας του Ολυμπιακού Γρηγόρη Γεωργάτο, τον Διευθυντή Επικοινωνίας Κώστα Καραπαπά, τον Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνη Βασίλη Τοκάκη και τον Διευθυντή Προμηθειών Βαγγέλη Μεσσάρη.

Κλείσιμο



















































Στις δηλώσεις τους οι παλαίμαχοι άσοι του Ολυμπιακού που συνοδεύουν την αποστολή στο νησί έκαναν λόγο για τη σπουδαιότητα της κίνησης αυτής της διοίκησης της ερυθρόλεθκης ΠΑΕ. Συγκεκριμένα ο Κριστιάν Καρεμπέ τόνισε: "Ναι μεν μιλάμε συνέχεια για ποδόσφαιρο, αλλά σκοπός μας είναι μέσα από τη δυναμική που έχει το άθλημα να προσφέρουμε ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά".

Από την πλευρά του ο Γρηγόρης Γεωργάτος σημείωσε: "Μεγάλη η συμβολή του Μαρινάκη. Μιλάω με συγκίνηση και ως Κεφαλονίτης. Ο,τι υπόσχεται το κάνει πράξη".


Ευχαριστήρια επιστολή προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Β. Μαρινάκη, απέστειλε ο δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης.


Ο δήμαρχος Κεφαλονιάς, απαντώντας και σε σχετική επιστολή του κ. Μαρινάκη με την οποία γνωστοποιεί και επισήμως την δωρεά των 500.000 ευρώ προκειμένου να γίνουν επισκευές σε σχολεία του νησιού μας που επλήγησαν από τους πρόσφατους σεισμούς, ευχαριστεί τον Β. Μαρινάκη και την ΠΑΕ για την γενναία αυτή δωρεά, ενώ τονίζει ότι σκοπεύει να καταθέσει πρόταση στο δημοτικό συμβούλιο να ονομαστεί «ΠΤΕΡΥΓΑ Β. ΜΑΡΙΝΑΚΗ» ή «ΠΤΕΡΥΓΑ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» μία από τις σχολικές πτέρυγες που πρόκειται στο άμεσο μέλλον να επισκευασθούν.

Αναλυτικά επισυνάπτονται και οι δύο επιστολές




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης