Για τα επόμενα δύο χρόνια ο Μίρζα Μπέγκιτς στον Ολυμπιακό

Για τα επόμενα δύο χρόνια ο Μίρζα Μπέγκιτς στον Ολυμπιακό

«Στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης...», ήταν η πρώτη του δήλωση 

Για τα επόμενα δύο χρόνια ο Μίρζα Μπέγκιτς στον Ολυμπιακό
Με τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια ο Μίρζα Μπέγκιτς, καθώς οι πρωταθλητές Ευρώπης ανακοίνωσαν την απόκτησή του.

Ο 28χρονος τέως σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης και νυν του Ολυμπιακού υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» και στις πρώτες του δηλώσεις δεν έκρυψε την υπερηφάνεια του για τη νέα σελίδα που γράφει στην καριέρα του, μοιράστηκε τις σκέψεις του για την ανανεωμένη… αεροπορία της νέας του ομάδα ενώ αναφέρθηκε και στον… αξέχαστο τελικό του Φάιναλ Φορ του Λονδίνου.

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Μίρζα Μπέγκιτς. Ο Σλοβένος σέντερ θα φοράει την «ερυθρόλευκη» φανέλα για τα επόμενα δύο χρόνια», αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού.

Κλείσιμο
Μπέγκιτς: «Είμαι πολύ περήφανος»

Λίγη ώρα μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με τον Ολυμπιακό, ο Μίρζα Μπέγκιτς μίλησε αποκλειστικά στο Olympiacosbc.gr για το νέο κεφάλαιο που άνοιξε στην καριέρα του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ περήφανος που θα είμαι μέλος των Πρωταθλητών Ευρώπης. Δεν έχω ξεχάσει τον τελικό στο Φάιναλ Φορ του Λονδίνου και το πόσο δύσκολο ήταν για τη Ρεάλ. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και το να είμαι στο ρόστερ της είναι πολύ σημαντικό», σχολίασε ο Σλοβένος σέντερ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ανανεωμένη φροντ λάιν των «ερυθρόλευκων»: «Θα είμαστε σίγουρα πολύ επιθετική και γρήγορη front line. Σίγουρα είμαστε αρκετά νέα πρόσωπα, αλλά αν δουλέψουμε σκληρά αυτό δεν θα είναι πρόβλημα».

Διαβάστε περισσότερα εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης