Μουντιάλ: Το ρεκόρ που δεν σπάει με τίποτα και ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών
Έχοντας μπει στην τελική ευθεία του Παγκοσμίου Κυπέλλου η μάχη για τον πρώτο σκόρερ, τόσο της τωρινής διοργάνωσης όσο και όλων των εποχών, έχει φουντώσει για τα καλά
Μόλις επτά παιχνίδια απομένουν για το φινάλε του 23ου Παγκοσμίου Κυπέλλου, τρία προημιτελικά, δύο ημιτελικά και ο μικρός με τον μεγάλο τελικό.
Πάμε να δούμε την κατάταξη των πρώτων σκόρερ αυτή τη στιγμή:
8 γκολ: Εμπαπέ, Μέσι
7 γκολ: Χάαλαντ
6 γκολ: Κέιν
5 γκολ: Ντεμπελέ
Προφανώς και το ντέρμπι ακόμα καλά κρατεί αφού και οι πέντε παίκτες των πρώτων θέσεων συνεχίζουν με τις ομάδες του. Οι Εμπαπέ, Ντεμπελέ έχουν πλέον σίγουρα δύο ματς ακόμα, ενώ οι υπόλοιποι έχουν μπροστά τους τα προημιτελικά και… βλέπουμε.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.