Ταξιάρχης Φούντας: «Το αφιερώνω στη γυναικάρα μου και στον γιο μου», βίντεο
Όσα δήλωσε ο εξτρέμ του ΟΦΗ μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ
UPD:
Εκστασιασμένος ο Ταξιάρχης Φούντας στις δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ, ετοιμάζεται να κατεβάσει με τους συμπαίκτες του το Κύπελλο στο Ηράκλειο.
Ο ΟΦΗ μετά από 39 χρόνια πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον 30χρονος επιθετικό να δηλώνει πανευτυχής μετά το παιχνίδι: «Το αφιερώνω στη γυναικάρα μου, στον γιο μου που είναι πάντα δίπλα μου.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.