Ο σύλλογος ανακοίνωσε την Δευτέρα (23/3) την απόλυση του Αργεντίνου τεχνικού ο οποίος κάθισε 32 αγώνες στον πάγκο της ομάδας.
Να σημειώσουμε ότι μετά την ήττα από τη Βαλένθια η Σεβίλλη είναι στο -3 από τη ζώνη υποβιβασμού.
To επόμενο παιχνίδι είναι αυτό με την Οβιέδο στις 5 Απριλίου και ο νέος προπονητής θα έχει χρόνο για να δουλέψει την ομάδα.
Η ανακοίνωση
«Ο Ματίας Αλμέιδα απολύθηκε από τη θέση του προπονητή της Σεβίλλης. Ο Αργεντινός προπονητής αποχωρεί από το στάδιο Ραμόν Σάντσεθ-Πιθχουάν μετά από 32 επίσημους αγώνες, 29 στη LaLiga και 3 στο Copa del Rey, μετά την άφιξή του στον σύλλογο της Νερβιόν το καλοκαίρι του 2015.
Η Σεβίλλη θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Ματίας Αλμέιδα και την ομάδα του για την εργασία τους κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών και του εύχεται καλή τύχη στις επόμενες επαγγελματικές του προκλήσεις».
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.