Κύπελλο Ελλάδος μπάσκετ: Μαρούσι-Ολυμπιακός και Ηρακλής-Παναθηναϊκός με φόντο τον τελικό

Κύπελλο Ελλάδος μπάσκετ: Μαρούσι-Ολυμπιακός και Ηρακλής-Παναθηναϊκός με φόντο τον τελικό

Στις 17:00 ο πρώτος αγώνας και ο δεύτερος στις 20:00 σήμερα

Κύπελλο Ελλάδος μπάσκετ: Μαρούσι-Ολυμπιακός και Ηρακλής-Παναθηναϊκός με φόντο τον τελικό
Έφτασε η ώρα για τους ημιτελικούς στο Allwyn Kύπελλο Ελλάδος. Στις 17:00 το Μαρούσι κοντράρεται με τον Ολυμπιακό στον πρώτο ημιτελικό, ενώ στις 20:00 ο Ηρακλής παίζει με τον Παναθηναϊκό.

«Πρέπει να βρω ρυθμό, έχω κοιμηθεί έξι ώρες τις τελευταίες τρεις μέρες», τόνισε ο Χέιζ-Ντέιβις, ενώ ο Άταμαν παραδέχθηκε πως: «Όταν έχουμε την απαραίτητη αυτοσυγκέντρωση, παίζουμε σπουδαίο μπάσκετ».

Από την πλευρά του ανέφερε ο Λούκιτς πως ήταν η κορυφαία εμφάνιση του Ηρακλή από όταν ανέλαβε για το ματς με τη Μύκονο.

Ο Βεζένκοβ.... καλωσόρισε τον Χέιζ-Ντέιβις στην Ελλάδα, με τον Ολυμπιακό να μην υπολογίζει στον Ταϊρίκ Τζόουνς στον ημιτελικό λόγω τενοντίτιδας. «Η ομάδα έχει μέταλλο, έχει χαρακτήρα», είπε μεταξύ άλλων ο Παπαθεοδώρου μετά την πρόκριση του Αμαρουσίου επί του Άρη.

To πρόγραμμα

Μαρούσι – Ολυμπιακός (17:00, ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ)
Ηρακλής – Παναθηναϊκός AKTOR (20:00, ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ)

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης