Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί είχε μεγάλα κέφια στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ και οδήγησε τους Πειραιώτες στην 7η σερί νίκη τους στη Stoiximan Super League 1.
Ο Μαροκινός πέτυχε δύο γκολ στο 3-0 επί του ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη με το πρώτο του να είναι για ... όσκαρ.
Στο 33' ο Στρεφέτσα εκτέλεσε κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Πιρόλα ο οποίος με τακουνάκι την έστειλε στον Ελ Κααμπί.
Ο Μαροκινός με φοβερό ανάποδο ψαλίδι έστειλε τη μπάλα να αναπαυτεί στα δίχτυα του Λίλο!
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς