Στην Εισαγγελία η 46χρονη που κατηγορείται για την επίθεση στη Marfin, δείτε βίντεο
Στην Εισαγγελία θα εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης που έχει εκδοθεί σε βάρος της και στη συνέχεια θα οδηγηθεί ενώπιον της ανακρίτριας, προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει
Υπενθυμίζεται ότι η 46χρονη πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, ενώ λίγο πριν από τις 10 το πρωί αναχώρησε για την Εισαγγελία, προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης που έχει εκδοθεί σε βάρος της. Στη συνέχεια αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της ανακρίτριας, προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.
Δείτε βίντεο:
Η γυναίκα έφθασε στην Αθήνα αργά χθες το βράδυ με πτήση από το Λονδίνο και συνοδευόμενη από κλιμάκιο του ελληνικού FBI.
Η ομάδα των αστυνομικών της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος μετέβη χθες το πρωί στο Λονδίνο για να παραλάβει τη γυναίκα.
Από το αεροδρόμιο η 46χρονη μεταφέρθηκε στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.
Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται ότι η 46χρονη, μητέρα δύο παιδιών, ζει εδώ και χρόνια στο Μπράιτον της Βρετανίας.
Η έρευνα της αστυνομίας έδειξε ότι είναι ένα από τα πρόσωπα που μετείχε στην επίθεση κατά της τράπεζας στις 5 Μαΐου 2010. Οι Αρχές της αποδίδουν βοηθητικό ρόλο.
Είχε συλληφθεί στο αεροδρόμιο του Γκάτγουικ τη Δευτέρα 13 Ιουλίου, ενώ ετοιμαζόταν να πετάξει για την Αθήνα και ενώ στο μεταξύ είχε ενεργοποιηθεί η ερυθρά αγγελία της Ιντερπόλ από τις ελληνικές Αρχές.
Δήλωσε αθώα για όσα της αποδίδονται και είχε πει ότι επιθυμούσε να δώσει εξηγήσεις ενώπιον της Δικαιοσύνης.
Βασικοί κατηγορούμενοι για την επίθεση είναι δύο 42χρονοι. Ένας έχει συντονιστικό ρόλο ενώ φέρεται να έδωσε τις οδηγίες για την επίθεση και ο δεύτερος είχε εκτελεστικό ρόλο και φέρεται να έσπασε τη τζαμαρία της τράπεζας για να ρίξουν τα μέλη στο εσωτερικό της τράπεζες τις βόμβες μολότοφ που προκάλεσαν τη φωτιά.
Οι δύο κατηγορούμενοι είναι αυτή τη στιγμή κρατούμενοι στις φυλακές Μαλανδρίνου και του Ναυπλίου.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς