Για τον τραυματισμό του Κίναν Έβανς αλλά και τη νίκη κόντρα στη Ζάλγκιρις στο ΣΕΦ μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.
Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα
«Το να βάλουμε 95 πόντους απέναντι στην καλύτερη άμυνα της Euroleague ήταν μία καλή επιθετική βραδιά για εμάς αλλά και αμυντικά πήγαμε καλά.
Αν αφαιρέσουμε τις δεύτερες ευκαιρίες που τους δώσαμε και ήταν πολλές, αλλά όπως και να έχει καταφέραμε να κερδίσουμε την πρώτη ομάδα της κατάταξης, τρίτη συνεχόμενη νίκη για εμάς και πρέπει να απολαύσουμε με κάποιο τρόπο αυτή τη νίκη γιατί έχουμε σε δύο ημέρες ένα πολύ δύσκολο ματς στο Μιλάνο.
Δεν έχω νέα για τον Έβανς, μοιάζει με σοβαρό τραυματισμό, είναι καλύτερο να μιλήσουμε μετά από 1-2 ημέρες όταν θα έχουμε τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας».
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.