Αιχμές Παντελή Θαλασσινού για τη διαιτησία του Ολυμπιακός - ΑΕΚ: «Χαρίστηκε κόκκινη στον Γκαρθία και κίτρινη στον Έσε»
Ο διάσημος τραγουδιστής, γνωστός για τα κιτρινόμαυρά του αισθήματα έκανε τη δική του ανάλυση, τόσο για τη διαιτησία, όσο και για την εμφάνιση της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες ενός ακόμα ντέρμπι στο ελληνικό πρωτάθλημα και ηττήθηκε για δεύτερο συνεχόμενο μετά από εκείνο στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον ΠΑΟΚ.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 και άφησε την ΑΕΚ στην τρίτη θέση, στο -4 από την κορυφή.
Ο γνωστός τραγουδιστής Παντελής Θαλασσινός, ο οποίος είναι φίλαθλος της ΑΕΚ, έκανε τη δικιά του κριτική μέσω Social Media στον Γερμανό διαιτητή, Στίλερ, καθώς υποστήριξε ότι ο Ντάνι Γκαρθία θα έπρεπε να έχει αποβληθεί από το πρώτο ημίχρονο, ενώ ο Έσε θα έπρεπε να έχει δεχθεί κίτρινη κάρτα.
Σε αντίθεση, ο τραγουδιστής τόνισε, ότι ο Στίλερ έδωσε με μεγάλη ευκολία κάρτες στους παίκτες της ΑΕΚ, το οποίο επηρέασε κατά τη γνώμη του τη ροή του αγώνα.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.