Serie A: Πεντάρα η Ιντερ στην πρεμιέρα, «μοιρασιά» στο Φρίουλι - Δείτε τα γκολ
Οι νερατζούρι 5-0 την Τορίνο, Ουντινέζε και Βερόνα έμειναν στο 1-1
Εντυπωσιακή η Ίντερ στην πρεμιέρα της Serie A, παρέσυρε 5-0 την Τορίνο και μπήκε με το δεξί στη νέα αγωνιστική σεζόν. Το ματς έγινε στο «Μεάτσα», δυο γκολ πέτυχε ο Μάρκους Τιράμ, ενώ άνοιξε λογαριασμό κι ο νεαρός Ανζ-Γιοάν Μπονί που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Πάρμα.
Νωρίτερα, ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Ουντινέζε και Βερόνα στο «Φρίουλι». Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Κρίστενσεν στο 56΄, όμως η «Ελλάς» είχε την απάντηση με τον Σερντάρ στο 73΄.
Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της πρεμιέρας της Serie A:
Σασουόλο-Νάπολι 0-2 (17' ΜακΤόμινεϊ, 57' Ντε Μπρόινε)
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.