Ο Καραλής όμως δεν πήρε μόνο την πρωτιά και την αγάπη του κόσμου αλλά και ένα κομμάτι ελβετικό τυρί. Πρόκειται για ένα κομμάτι 3 κιλών που δίνουν ως δώρο οι διοργανωτές όχι μόνο στο νικητή αλλά και στους αθλητές που επίσης διακρίθηκαν.
Ο Έλληνας βέβαια ήξερε ότι θα πάρει δώρο τυρί αφού του το είχαν δώσει και το 2024 όπου ήταν 6ος στον ίδιο αγώνα. Τυρί πέρσι είχε λάβει και ο Μίλτος Τεντόγλου ο οποίος θα αγωνιστεί την Τετάρτη στη Λωζάνη.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.