Ο Καραλής όμως δεν πήρε μόνο την πρωτιά και την αγάπη του κόσμου αλλά και ένα κομμάτι ελβετικό τυρί. Πρόκειται για ένα κομμάτι 3 κιλών που δίνουν ως δώρο οι διοργανωτές όχι μόνο στο νικητή αλλά και στους αθλητές που επίσης διακρίθηκαν.
Ο Έλληνας βέβαια ήξερε ότι θα πάρει δώρο τυρί αφού του το είχαν δώσει και το 2024 όπου ήταν 6ος στον ίδιο αγώνα. Τυρί πέρσι είχε λάβει και ο Μίλτος Τεντόγλου ο οποίος θα αγωνιστεί την Τετάρτη στη Λωζάνη.
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.