Europa League, Λέφσκι Σόφιας-Χάποελ Μπερ Σεβά 0-0: Στην Ουγγαρία θα κριθεί ο αντίπαλος της ΑΕΚ
Η ΑΕΚ θα παίξει με τον ηττημένο του ζευγαριού στον 2ο προκριματικό του Conferene League
Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς και την ΑΕΚ στο «περίμενε».
Η Λέφσκι Σόφιας και η Χάποελ Μπερ Σεβά έπαιξαν στη Σόφια την Πέμπτη στον 1ο προκριματικό γύρο του Europa League, και «κόλλησαν» στο μηδέν.
Έτσι για να μάθει η ΑΕΚ τον αντίπαλό της στον 2ο προκριματικό του Conference League θα περιμένει να διεξαχθεί την Πέμπτη (17/7) στο Ντέμπρετσεν της Ουγγαρίας η ρεβάνς με οικοδέσποινα την ομάδα από το Ισραήλ.
Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Νίκολιτς θα βρει μπροστά της τον ηττημένο του ζευγαριού.
Η Λέφσκι, και με την ορμή της έδρας της, μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και έψαξε το γρήγορο γκολ, ωστόσο σταδιακά οι Ισραηλινοί ισορρόπησαν και ήταν αυτή ακριβώς η ισορροπία που καθόρισε τον αγώνα.
Οι μεγάλες στιγμές ουσιαστικά έλειψαν, οι δύο ομάδες έδειξαν όσο κυλάει ο χρόνος να ενδιαφέρονται περισσότερο για την ανασταλτική ασφάλεια και ο ρυθμός έπεσε περισσότερο μετά την αποβολή του Μαϊκόν για τη Λέφσκι στο 70'. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς και η Χάποελ εξαιτίας της κόκκινης κάρτας που είδε ο Πέρετς στις καθυστερήσεις.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.