Η Εθνική Ανδρών έχει μπροστά της την μεγάλη πρόκληση του Eurobasket, το οποίο ξεκινά στις 25 Αυγούστου. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη ψάχνει τη διάκριση, αφού αναζητά μετάλλιο για πρώτη φορά μετά το 2009.
Σε αυτήν την προσπάθεια παρόντας θα είναι ο μεγάλος σταρ της, Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Κώστας Σλούκας, όπως και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ (θα επιλεχθεί ως νατουραλιζέ) που θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις της Ελλάδας. Αντίθετα ο Τόμας Γουόκαπ δεν θα καταφέρει να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας αυτό το καλοκαίρι, καθώς θα ξεκουράσει την μέση του που τον ταλαιπώρησε αρκετά τους τελευταίους μήνες.
Ο παίκτης του Ολυμπιακού είχε παίξει με την Ελλάδα τόσο στο Παγκόσμιο του 2023 όσο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι. Από την πλευρά του ο Ντόρσεϊ είχε αγωνιστεί στο Eurobasket του 2022.
O γκαρντ του Παναθηναϊκού δεν μπόρεσε να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 και στο Παγκόσμιο του 2023, ενώ επιστρέφει μετά το 2022 σε μεγάλη διοργάνωση. Τότε αγωνίστηκε στο Eurobasket.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.