Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι για το Final 4 της Euroleague. Οι πρωταθλητές Ευρώπης θα αντιμετωπίσουν στον ημιτελικό τη Φενερμπαχτσέ του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και εφόσον προκριθούν θα παίξουν με έναν εκ των Μονακό ή Ολυμπιακό.
Οι πράσινοι προπονήθηκαν στην Etihad Arena, αλλά πριν και μετά την προπόνηση συνέβησαν απρόοπτα. Πριν την προπόνηση ο οδηγός του πούλμαν πήγε την ομάδα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Αλ Τζαζίρα, αντί για την Etihad Arena.
Η αποστολή του Παναθηναϊκού δεν ήξερε που βρισκόταν και περπάτησε αρκετά λεπτά μέσα στον καύσωνα. Τελικά ο οδηγός ειδοποιήθηκε και τους πήρε ξανά για να τους πάει στο γήπεδο μπάσκετ.
Μετά την προπόνηση, στην οποία συμμετείχε και ο Ματίας Λεσόρ, ο οδηγός έκανε ξανά γκάφα και τους πήγε στο αεροδρόμιο αντί για το ξενοδοχείο. Τελικά, ύστερα από συνεννόηση η ομάδα επέστρεψε στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.