Η Λίβερπουλ απέχει μία νίκη από τον τίτλο - Αυτοκτονίες για Ατλέτικο Μαδρίτης και Ίντερ στις καθυστερήσεις - Δείτε γκολ
Ο Αλεξάντερ - Άρνολντ έφερε τους κόκκινους σε απόσταση... τριών βαθμών από τον τίτλο στην Premier League - Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχασε στο 90'+5 στην έδρα της Λας Πάλμας και έμεινε οριστικά εκτός τίτλου, ενώ η Ίντερ ηττήθηκε στο 90'+4' στη Μπολόνια και η Νάπολι την έπιασε στην κορυφή
Η νίκη της Άρσεναλ επί της Ίπσουιτς σήμαινε ότι η Λίβερπουλ σήμερα δεν θα μπορούσε να αναδειχθεί πρωταθλήτρια με τους κόκκινους να τα βρίσκουν σκούρα κόντρα στην υποβιβασμένη Λέστερ και τελικά να τους λυτρώνει ο... φευγάτος (για τη Ρεάλ Μαδρίτης) Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ στο 77'. Έτσι η ομάδα του Σλοτ παρέμεινε στο +13 από την Άρσεναλ και θα έχει την ευκαιρία να κλειδώσει τον τίτλο στην Premier League την άλλη Κυριακή στο εντός έδρας ματς με την Τότεναμ.
Κερδισμένη της 33ης αγωνιστικής κι η Τσέλσι με το απίθανο διπλό στην έδρα της Φούλαμ (έχανε μέχρι το 83' με 1-0), ενώ η Γουλβς μεγάλωσε την απόγνωση της Γιουνάιτεντ καθώς λίγες ώρες μετά την πρόκριση θρίλερ στους 4 του Europa League την κέρδισε με 1-0 στο Ολντ Τράφορντ.
Στις Κανάριες Νήσους πνίγηκαν οι τελευταίες ελπίδες της Ατλέτικο Μαδρίτης για τον τίτλο στη La Liga καθώς αφού έχασε τεράστιες ευκαιρίες για να σκοράρει δέχθηκε το γκολ στο 90'+5' με την Λας Πάλμας να βγαίνει για πρώτη φορά μετά από μήνες από την επικίνδυνη ζώνη.
Η Ρεάλ Μαδρίτης με γκολ του Βαλβέρδε επικράτησε 1-0 της Αθλέτικ και μείωσε σε 4 βαθμούς τη διαφορά από τη Μπαρτσελόνα.
Στο κόλπο για μια θέση στην πρώτη τετράδα της Bundesliga μπήκε και η Μπορούσια Ντόρτμουντ μετά τη νίκη της με 3-2 επί της Γκλάντμπαχ στο γειτονικό ντέρμπι καθώς είναι πλέον στο -4 από την 4η Λειψία.
H Zανκτ Πάουλι έμεινε στο 1-1 με τη Λεβερκούζεν και έστειλε τη Μπάγερν Μονάχου πιο κοντά στον τίτλο
Τέλος στη Serie A η Ίντερ πλήρωσε την υπερπροσπάθεια στα ημιτελικά του Champions League κόντρα στη Μπάγερν αφήνοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς στο Ρενάτο Νταλ' Άρα της Μπολόνια. Οι γηπεδούχοι σ' ένα ανοικτό ματς βρήκαν το γκολ στο 90'+4' με τον Ορσολίνι και να σκαρφαλώνει στην 4η θέση (η Γιούβε που είναι πλέον στο -1 παίζει αύριο στην Πάρμα). Το γκολ της Μπολόνια πανηγυρίστηκε εξίσου έντονα και στη Νάπολι, η οποία έχοντας νικήσει χθες εκτός έδρας τη Μόντσα, έπιασε την Ίντερ στην κορυφή κι ενώ απομένουν πέντε αγωνιστικές για το φινάλε.
H Αταλάντα κέρδισε στο Σαν Σίρο με 1-0 τη Μίλαν και την βύθισε στην 9η θέση.
Premier League (33η αγωνιστική) Μπρέντφορντ-Μπράιτον 4-2 (9',48' Μπούμο, 58' Βίσα, 900'+5 Νόργκααρντ - 45'+3 Γουέλμπεκ, 81' Μιτόμα)
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών