Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παίρνει το ρεπό του, οι Μπακς (44-34) κατάφεραν να φύγουν με «διπλό» από την έδρα των Πέλικανς (21-57). Το τελικό 107-111 είχε την υπογραφή τεσσάρων: Των Γκάρι Τρεντ Τζ., Μπρουκ Λόπεζ, Κέβιν Πόρτερ Τζ. και Κάιλ Κούζμα που βγήκαν μπροστά για να χαρίσουν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη στα «Ελάφια».
Ο πρώτος σκόραρε 29 πόντους με 4/10 τρίποντα, για να ακολουθήσουν με 20 οι Πόρτερ τζ. και Λόπεζ. Μάλιστα ο ψηλός των Μπακς ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με double double, έχοντας και 12 ριμπάουντ αλλά και 4 μπλοκ για να έρθει να προσθέσει άλλους 17 ο Κούζμα, συνεισφέροντας στην επίθεση της ομάδας του, την ημέρα που δεν υπήρχε Γιάννης.
Φυσικά οι Πέλικανς παίζουν χωρίς τους δικούς τους σταρ, Ζάιον, ΜακΚόλουμ, μιας και πλέον δεν έχουν κανέναν στόχο στη σεζόν. Ωστόσο το παιχνίδι δεν ήταν ντέρμπι ως το τέλος, αφού οι Μπακς πήραν προβάδισμα με 10 (91-101), πέντε λεπτά πριν το φινάλε, αλλά και 99-110, σχεδόν 1,5 λεπτό πριν τη λήξη. Αντέχοντας έτσι στην αντεπίθεση των αντιπάλων τους.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα